Super Sons #4

Τα τρομερά παιδιά εν δράσει!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Super Sons #4

WriterPeter J. TomasiArtistJorge JimenezPublisherDC Comics

Το SUPER SONS είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Ένα comic πολύ διασκεδαστικό, που ξέρει να ισορροπεί ανάμεσα στη δράση και το χιούμορ. Παίρνει την πολύ επιτυχημένη συνταγή του SUPERMAN/BATMAN (και μαζί και το λογότυπό του) και μας την προσφέρει ξανά, με πρωταγωνιστές, αυτή τη φορά, τα βλαστάρια των αγαπημένων μας ηρώων, τον γλυκούλη και υπάκουο Jonathan (Superboy) και το αγαπημένο υπεροπτικό κωλόπαιδο Damian (Robin).

Στο τέταρτο τεύχος της σειράς, το ενδιαφέρον κορυφώνεται, αφού το super-δίδυμο βρίσκεται – επιτέλους – αντιμέτωπο με τον Kid Amazo. Βέβαια, αντιμετωπίζουν ένα μικρό πρόβλημα, αφού βρίσκονται αλυσοδεμένοι να κρέμονται ανάποδα στο κρησφύγετό του. Πώς θα καταφέρουν να απελευθερωθούν και να αντιμετωπίσουν την απειλή του Kid Amazo και του ρομποτικού στρατού του; Διαβάστε και θα μάθετε.

Αν και το συγκεκριμένο τεύχος δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στη δράση (πράγμα λογικό, αφού έχουμε την τελική αναμέτρηση της ιστορίας), δεν λείπουν οι σαρκαστικοί διάλογοι των δύο πρωταγωνιστών, που είναι και το αλατοπίπερο του τίτλου. Το τέλος του πρώτου arc είναι ικανοποιητικό και μας ανοίγει την όρεξη για τις επόμενες περιπέτειες των Super Sons! Πραγματικά ένα comic, που αξίζει να δοκιμάσετε.