Live Action News

Σε μεγάλη αλλά και μικρή οθόνη

Πολυάριθμες οι εξελίξεις όσον αφορά τα adaptations αγαπημένων comics στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη. Ας ξεκινήσουμε από τη μικρή.

Κυκλοφόρησε το teaser trailer του spin-off της τηλεοπτικής σειράς THE WALKING DEAD, FEAR THE WALKING DEAD, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ. Ο νέος κύκλος αρχίζει στις 4 Ιουνίου.

Ανακοινώθηκαν από τα τηλεοπτικά κανάλια των ΗΠΑ ποιες σειρές κόβονται και ποιες συνεχίζονται. Όσον αφορά τα comic adaptations, στο ABC συνεχίζεται το MARVEL’S AGENTS OF S.H.I.E.L.D., το Fox/FX συνεχίζει το GOTHAM, το LUCIFER και το LEGION, το NBC ακύρωσε το POWERLESS και το CW ανανέωσε όλες τις υπερηρωικές, ARROW, THE FLASH, SUPERGIRL, DC’S LEGENDS OF TOMORROW, καθώς και τα IZOMBIE και RIVERDALE.

Ας περάσουμε στα νέα της μεγάλης οθόνης και συγκεκριμένα στη DC, όπου η οικογενειακή τραγωδία που χτύπησε τον Zack Snyder τον έκανε να αποχωρήσει από την παραγωγή του JUSTICE LEAGUE, δίνοντας τη σκυτάλη στον Joss Whedon προκειμένου να ολοκληρώσει την ταινία. Μαζί αποχωρεί και η γυναίκα του Snyder, Deborah, που ήταν παραγωγός της ταινίας.

Ο Doug Liman αποχώρησε και αυτός, μετά τον Guillermo Del Toro, από τη θέση του σκηνοθέτη του adaptation του JUSTICE LEAGUE DARK, DARK UNIVERSE. Ενώ η Warner Bros είναι πιθανό να μετονομάσει την ταινία, καθώς DARK UNIVERSE θα λέγεται το κινηματογραφικό σύμπαν της Universal, με τα τέρατα κλασικών ταινιών τρόμου.

To AQUAMAN συνεχίζει κανονικά την παραγωγή και βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το set, όπως η Amber Heard, ως Mera.

Συνεχίζοντας με τα της Marvel, η Rosario Dawson, γνωστή από το SIN CITY καθώς και από τον ρόλο της Claire Temple στις σειρές των DEFENDERS της Marvel στο Netflix, θα υποδυθεί την Dr. Cecilia Reyes στο NEW MUTANTS. Επίσης, ο Henry Zaga (13 REASONS WHY), θα υποδυθεί τον Sunspot (που τον είχαμε δει στο X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST, υποδυόμενο από τον Adan Canto), ενώ θα είναι ο ένας από τους GIFTED, ως Eclipse. Οι Mutants που έχουν ήδη γίνει casted είναι οι Wolfsbane υποδυόμενη από την Maisie Williams (GAME OF THRONES) και Magic, υποδυόμενη από την Anya Taylor-Joy (SPLIT). Ο σκηνοθέτης, Josh Boone, δήλωσε πρόσφατα πως θα είναι μία ταινία τρόμου, με PG 13, δοκιμάζοντας μία νέα κατεύθυνση, δίχως στολές και υπερ-κακούς, με πηγή έμπνευσης το κλασικό storyline της σειράς NEW MUTANTS, “The Demon Bear Saga”. Η ταινία αναμένεται στις σκοτεινές αίθουσες μες στο 2018.

Το spin-off του Spider-Man, SILVER AND BLACK, με πρωταγωνίστριες τις Black Cat και Silver Sable, απέκτησε σκηνοθέτη. Πρόκειται για την Gina Prince-Bythewood, η οποία θα είναι και η πρώτη “έγχρωμη” γυναίκα σκηνοθέτης ταινίας με υπερήρωες. Η ταινία δεν θα λαμβάνει χώρα στο MCU και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Ο Jack Kesy (THE STRAIN, BAYWATCH) θα υποδυθεί έναν βασικό villain του DEADPOOL 2. Φημολογείται πως θα είναι ο Black Tom Cassidy, που είχε κάνει ντεμπούτο στο UNCANNY X-MEN #101 το 1976.

Τέλος, ο κβαντικός φυσικός και σύμβουλος της Marvel για το ANT-MAN, Dr. Spiros Michalakis, δήλωσε σε συνέντευξή του στο inverse.com πως o Ant-Man είναι ο ισχυρότερος υπερήρωας του σύμπαντος και θα διέλυε ακόμη και τον Superman, ενώ υποστήριξε πως το κβαντικό σύμπαν που εισήχθηκε στο ANT-MAN θα αλλάξει τα πάντα στο MCU, μετά το 2019, καθώς και ότι θα έχει άμεση σχέση με το νέο origin της Captain Marvel, δίνοντας μία καλύτερη κατανόηση σχετικά με αυτό.