East Of West #33

Ένα εξαιρετικό comic, που όμως δεν έχει "jump-on points"...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

East Of West #33

WriterJonathan HickmanArtistNick DragottaPublisherImage Comics

Το Τέλος συνεχίζει να πλησιάζει, ο πόλεμος μεταξύ των βασιλείων της Αμερικής κορυφώνεται και το μόνο πραγματικά κακό πράγμα που μπορώ να πω για το EAST OF WEST είναι ότι, πλέον, η αποκαλυπτική ιστορία των Jonathan Hickman και Nick Dragotta μοιάζει να κυκλοφορεί με συχνότητα δύο τευχών ανά δεκαετία.

Στον απόηχο της επίθεσης στον White Tower, παρακολουθούμε την αρχή του τέλους της Union, σε ένα αρκετά self-contained κεφάλαιο, που πλαισιώνεται από έναν ιδιαίτερα καλογραμμένο μονόλογο για την σχέση των ηγετών με τον λαό τους.

Σε έναν ιδανικό κόσμο, όλα αυτά θα γινόταν με τρόπο που δεν θα απαιτούσε να κάνει κανείς recap όλης της σειράς, προτού διαβάσει το καινούργιο τεύχος, για να βγάλει μια άκρη από την, ούτως ή άλλως, περίπλοκη ιστορία του EAST OF WEST, χωρίς να έχει ξεχάσει τι προηγήθηκε. Αλλά μάλλον ζητάω πολλά.

Όπως και να ‘χει, σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει πάρει είδηση την ύπαρξή του μέχρι τώρα, το EAST OF WEST είναι ένα εξαιρετικό comic και πρέπει να το διαβάσετε το συντομότερο.