Lady Killer #4

Γίνεται ολοένα και καλύτερο!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Lady Killer #4

Writer/ArtistJoëlle JonesPublisherDark Horse Comics

Το LADY KILLER είναι ένα από αυτά τα comics που σου κεντρίζουν την προσοχή από την πρώτη στιγμή και με κάθε τεύχος χτίζουν τον κόσμο και την ιστορία τους όλο και περισσότερο, ενώ εμβαθύνουν στους χαρακτήρες με όλο και μεγαλύτερη λεπτομέρεια, αλλάζοντας εντελώς τις προσδοκίες σου για την εξέλιξη τους, και γίνονται, συνολικά και συνεχώς, όλο και καλύτερα.

Αυτό το τεύχος εστιάζει αρκετά στον Gene, τον σύζυγο της Josie, και την κάπως θλιβερή, καταπιεσμένη περσόνα που έχει δημιουργήσει για αυτόν η Joëlle Jones, στη μέχρι τώρα πορεία του comic. Η Josie συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με τον Irving και τις ανεπιθύμητες επιδείξεις της φιλίας του, αλλά ανακαλύπτει συνεχώς το πόσο πολύτιμη μπορεί να φανεί η βοήθειά του, από τη μία, και πόσο επικίνδυνη είναι μια ανοιχτή σύγκρουση μαζί του, από την άλλη. Στο τέλος αυτού του τεύχους, έρχεται και η στιγμή που μάλλον χτιζόταν εδώ και καιρό: η Josie συμμαχεί, έστω και συγκυριακά, με τον άλλο δυναμικό γυναικείο χαρακτήρα του comic, την πεθερά της.

Το τέταρτο τεύχος καλύπτει πολλές τρύπες που είχαν μείνει ανοιχτές, από άποψη ανάπτυξης χαρακτήρων. Το σχέδιο της Jones είναι, όπως πάντα, πανέμορφο και – όπως και το χρώμα της Michelle Madsen – εύγλωττο και ταιριαστό, με το ύφος και την εποχή στην οποία διαδραματίζεται η ιστορία.