Στο #14 Τελειώνει Το All Star Batman

Πρώτος τίτλος του Rebirth που ακυρώνεται, αλλά όχι το τέλος

Ο Scott Snyder επιβεβαίωσε ότι το τεύχος #14 του ALL STAR BATMAN θα είναι και το τελευταίο της σειράς. Όμως, δεν πρόκειται για το τέλος του εγχειρήματος.

Όπως έγραψε στο Twitter “Από την αρχή, (το ALL STAR BATMAN) ήταν μια ευκαιρία να συνεργαστώ με σχεδιαστές που θα είχαν απόλυτη καλλιτεχνική ελευθερία, ώστε να με ωθήσουν να δοκιμάσω νέα πράγματα με τον Batman. Ήταν μια από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες της καριέρας μου και το νέο format θα επιτρέψει (στο ALL STAR BATMAN) να εξελιχθεί”.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως το πρώτο μέρος του νέου project θα είναι σε συνεργασία με τον Sean Gordon Murphy, με τον οποίο ο Snyder έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στο THE WAKE της Vertigo.

Αν και δεν έχει γίνει ακόμη ξεκάθαρο ποια ακριβώς θα είναι η μορφή του νέου format, απ’ ό,τι φαίνεται θα είναι σε μορφή graphic novel, πολύ κοντά σε αυτό που επιχείρησε η Marvel με το DEADPOOL: BAD BLOOD του Rob Liefeld.

Το ALL STAR BATMAN #14, τελευταίο τεύχος της πρώτης σειράς που κόβεται μετά το REBIRTH, θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου του 2017.