Shirtless Bear-Fighter #1

Όσο άκυρο ακούγεται!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Shirtless Bear-Fighter #1

WritersJody LeHeup, Sebastian GirnerArtistsNil Vendrell, Mike SpicerPublisherImage Comics

Θα είμαι ειλικρινής. Αποφάσισα να γράψω το παρόν snapshot review για αυτό το τεύχος πριν ακόμα το διαβάσω. Αλήθεια, όμως, μπορεί κανείς να αντισταθεί να ρίξει έστω μια ματιά σε comic που φέρει αυτόν τον τίτλο;

Προετοιμασμένος να αντιμετωπίσω μια αξιόλογη τρολιά, ρίχτηκα στο διάβασμα της περιπέτειας ενός τύπου που τον μεγάλωσαν οι αρκούδες, αλλά οι καιροί τα φέραν έτσι και αυτός ο υπερ-χειροδύναμος Μόγλης, από φίλος έγινε ορκισμένος εχθρός των αρκούδων. Κυκλοφορεί μέσα στο δάσος τσίτσιδος και πλακώνεται με αρκούδες, εξ ου και το όνομά του Shirtless Bear-Fighter.

Ναι, είναι όσο άκυρο ακούγεται και γίνεται ακόμα καλύτερο. Το FBI τον αναζητά στο αρκουδόσπιτό του, προκειμένου να του ζητήσει βοήθεια. Μια ασταμάτητη εξαγριωμένη αρκούδα έχει επιτεθεί στη μεγάλη πόλη και αστυνομία, μπόγιας και στρατός δεν τα κατάφεραν, καθώς αυτό είναι μια δουλειά για τον γυμνό αρκουδομαχητή!

Αν αναζητάτε μια ανάλαφρη παρωδία με σουρεαλισμό και αρκετό χιούμορ, αυτό το πρώτο τεύχος δεν θα σας απογοητεύσει. Το σχέδιο είναι αξιοπρεπέστατο, ενώ στο κείμενο δεν λείπουν τα λογοπαίγνια, απρόσμενα γεγονότα και εξωφρενικές καταστάσεις. Θυμίζει ταινίες του Mel Brooks ή του Steve Martin, με τα θετικά και τα αρνητικά.