San Diego Comic-Con 2017

Ο Captain America Επιστρέφει

Στο panel του Secret Empire του San Diego Comic-Con 2017, εμφανίστηκαν οι Nick Spencer, Matthew Rosenberg, Humberto Ramos, Mark Waid και Alanna Smith, δίνοντάς μας μερικές νέες πληροφορίες για το φινάλε του πιο πρόσφατου event της Marvel.

Όπως αποκάλυψε ο Spencer, το όραμα του Ulysses, όπου ο Miles Morales σκοτώνει τον Captain America, είναι πολύ πιθανό να γίνει πραγματικότητα. Παράλληλα, ο Waid μίλησε για τους CHAMPIONS, στους οποίους πλέον θα συμμετέχουν και οι Patriot, Wasp και Red Locust.

Η πραγματικά σημαντική είδηση της ημέρας, όμως, ήταν πως μετά το SECRET EMPIRE, και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο, οι Mark Waid και Chris Samnee θα αναλάβουν το σενάριο και το σχέδιο στο comic του CAPTAIN AMERICA, το οποίο θα επιστρέψει στην αρχική του αρίθμηση, με το τεύχος #695. Οι δημιουργοί δήλωσαν πως ο Cap “επιστρέφει σπίτι του” και πως σε αυτό θα πρωταγωνιστεί πράγματι ο Steve Rogers, κάτι που μάλλον καθιστά το φινάλε του τρέχοντος event αδιάφορο.

Ο  Mark Waid έχει μακρά ιστορία με τον Captain America, καθώς κράτησε ζωντανό τον χαρακτήρα τη “δύσκολη” δεκαετία του 1990, ενώ έχει γράψει το CAPTAIN AMERICA: SENTINEL OF LIBERTY, το CAPTAIN AMERICA: MAN OUT OF TIME και άλλα.