X-Men Blue #7

Ένα κακοφτιαγμένο και ανέμπνευστο τεύχος
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

X-Men Blue #7

WriterCullen BunnArtistCory SmithPublisherMarvel Comics

Το RessurXion ήρθε και γέμισε τα ράφια των comic shops με τίτλους των X-Men, που όμως δεν κατάφεραν να γεμίσουν και την καρδιά μου με ένα αίσθημα ικανοποίησης και ευχαρίστησης, καθώς η κακή ποιότητα που τους συνόδεψε, με οδήγησε γρήγορα στην απώλεια του ενδιαφέροντος. Και φυσικά, το X-MEN BLUE δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς πλέον ο Cullen Bunn φαίνεται να μην ξέρει τι να κάνει με τους “Original 5”, και παραδίδει φτωχές ιστορίες.

Φτωχές ιστορίες σε έμπνευση και σε εξέλιξη, σε ένα τεύχος που αποτελεί και tie-in του Secret Empire. Βέβαια, τα γεγονότα του event δεν επηρεάζουν άμεσα τις ιστορίες των νεαρών μεταλλαγμένων, αλλά χρησιμοποιούνται ως μέσο για να έρθουν οι κεντρικοί ήρωες σε σύγκρουση με την Emma Frost και όσους μεταλλαγμένους την ακολουθούν. Και αυτό το σημείο είναι η απόλυτη καταστροφή του τεύχους, με τον συγγραφέα να σκιαγραφεί τους χαρακτήρες που προσθέτει στη σειρά με εντελώς out of character τρόπο, παρά το γεγονός ότι κάποιοι από αυτούς έχουν σημαδέψει την ιστορία των Χ-Μen και δεν τους αξίζει τέτοια μεταχείριση.

Ο Cory Smith, που έχει αναλάβει να σχεδιάσει την συγκεκριμένη ιστορία, αποτυγχάνει στο να ζωντανέψει τους χαρακτήρες, οπότε και επιδεινώνει το ήδη κακό κλίμα του τεύχους. Βέβαια, μέσα μου χαίρομαι με την κακή ποιότητα της σειράς, μπας και πάρουν πόδι επιτέλους οι “Original 5”, και γυρίσουν στο original timeline τους…