The Wild Storm #6

Απείρως καλύτερο από το πέρασμα των χαρακτήρων απ' το New 52!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Wild Storm #6

WriterWarren EllisArtistJon Davis-HuntPublisherDC Comics

Καθώς η πλοκή του WILD STORM περιπλέκεται, οφείλω να ομολογήσω ότι ο τίτλος δεν είναι τόσο κακός όσο μου είχε φανεί στην αρχή, παρόλο που έχουμε να κάνουμε με μια σαφώς λιγότερο captivating πλευρά της γραφής του Warren Ellis, η οποία θυμίζει αρκετά το TREES ή το INJECTION.

Κοινώς, δεν υπάρχουν χαρακτήρες με την ενέργεια και την ζωντάνια ενός Spider Jerusalem, των πρωταγωνιστών του παλιού AUTHORITY, ή έστω του MOON KNIGHT, από το πρόσφατο run των Ellis/Shalvey, για να μας τραβήξουν στον κόσμο του WILD STORM, αλλά, όπως και στα TREES και INJECTION, ο Ellis καταφέρνει να “φυτέψει” ή να “εγχύσει” (see what I did there?) μερικές πολύ ενδιαφέρουσες sci-fi ιδέες στην ιστορία του, εισάγοντάς μας σε έναν κόσμο ίντριγκας και βιομηχανικής κατασκοπίας.

Δεν είναι τέλειο, αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερη μεταχείριση για το εξαιρετικά ενδιαφέρον cast χαρακτήρων της Wildstorm, από αυτή που τους είχε επιφυλάξει το πέρασμα τους από το New 52.