Mighty Thor #21

Το τέλος πλησιάζει... μάλλον!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Mighty Thor #21

WriterJason AaronArtistValerio SchitiPublisherMarvel Comics

Και ενώ ο τίτλος του Thor εισέρχεται σιγά-σιγά στην τελική ευθεία, προς τo θάνατο της Jane Foster/Thor, η κεντρική πλοκή του τίτλου δεν φαίνεται ακόμα να οδηγείται σε κάποιο φινάλε. Ο πόλεμος μεταξύ των 10 realms συνεχίζει να διεξάγεται στο φόντο της σειράς, ενώ εμφανίζεται στο προσκήνιο ο νέος Thor, με το ultimate σφυρί, ο οποίος, στην πραγματικότητα, είναι o θεός Volstagg.

Κάτι το οποίο, φυσικά, δεν βγάζει και πολύ νόημα, για το πώς είναι δυνατόν ένας θεός να αποκτήσει την ταυτότητα ενός αλλού, αλλά το πολύ ωραίο οπτικό περιτύλιγμα, με το οποίο έχει στολιστεί το τεύχος, αποσπά εύκολα την προσοχή από διάφορα τέτοια λάθη. Μπορεί ο Schitti να μην κατέχει τις ικανότητες του regular artist του τίτλου, Russell Dauterman, αλλά με την ενίσχυση της colorist του τεύχους, Veronica Gandini, καταφέρνει να αποδώσει ένα κομμάτι της μαγείας.

Γενικά, η χαώδης πλοκή της σειράς έχει αρχίζει να κουράζει αρκετά, αν και το run του Aaron και της εξαιρετικής σχεδιαστικής ομάδας που τον συνοδεύει, καταφέρνει να παραμένει μια από τις καλύτερες εκδόσεις της Marvel αυτη την εποχή. Πλέον, όμως, το τέλος πλησιάζει και ίσως αυτό είναι το καλύτερο για την σειρά, πριν αρχίζει να φθείρεται η ποιότητά της…