Doctor Strange #23

Could it be magic?
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Doctor Strange #23

WriterDennis HopelessArtistNiko HenrichonPublisherMarvel Comics

Ο Steve Rogers έχει κλείσει το Μανχάταν σε έναν τεράστιο θόλο, μαζί με μεγάλο μέρος των ηρώων της Νέας Υόρκης. Με τη βοήθεια της Spider-Woman, του Ben Urich και του… Kingpin, o Strange προσπαθεί να νικήσει τον αιώνιο αντίπαλό του, Baron Mordo, ο οποίος έχει αποκτήσει τον έλεγχο της πόλης.

Με προφανή εξαίρεση τον Strange, οι υπόλοιποι χαρακτήρες δεν έχουν καμία σχέση με τη μαγεία, απόφαση διόλου τυχαία από τον Hopeless, καθώς επικεντρώνεται στις αντιδράσεις τους σε σχέση με τη μαγεία, οι οποίες είναι κατά βάση χιουμοριστικές.

Ταυτόχρονα, μια μικρή ομάδα ηρώων επιτίθεται στον Mordo, ο οποίος έχει φυλακίσει τον Daredevil. Η μάχη είναι σύντομη, καθώς ο Luke Cage, o Iron Fist και ο Cloak δεν είναι αρκετοί για να τα βάλουν με τη μαγεία του Mordo, ωστόσο το τέλος μας υπόσχεται μια μάχη που θα επεκτείνει την διάδραση του γκρουπ του Strange με τη μαγεία, που ήταν και το μεγάλο ατού του DOCTOR STRANGE #23.