Ο Bryan Hitch Αποχωρεί Από Το Justice League

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα τον αντικαταστήσει

Ο Bryan Hitch επιβεβαίωσε πως τον Οκτώβριο αποχωρεί από το JUSTICE LEAGUE. Το τεύχος #31 αναμένεται να είναι το τελευταίο του και σε αυτό θα ολοκληρώσει την ιστορία του με τίτλο “Legacy”. Ο Hitch ανέλαβε να επανεισάγει το comic στο πλαίσια του reboot του REBIRTH, το 2016. Όπως αποκάλυψε, είχε άλλη μια ιστορία που ήθελε να γράψει, αλλά τελικά “τα σχέδια άλλαξαν”.

Η αλήθεια είναι πως το JUSTICE LEAGUE δεν κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσά στους τίτλους του REBIRTH, ενώ οι κριτικές που πήρε το run του Hitch δεν ήταν ιδιαίτερα θετικές. Σε αυτό, φυσικά, έφταιγε και το γεγονός ότι ο δημιουργός ανέλαβε να διαδεχθεί τον Geoff Johns, ο οποίος άφησε έντονο το στίγμα του πάνω στον τίτλο.

Ο Hitch αποκάλυψε πως ήδη δουλεύει πάνω σε ένα comic στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Hawkman. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτό θα είναι ένα tie-in one-shot του DARK NIGHTS: METAL, σε σενάριο Jeff Lemire, και θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2017.

  • Deadman

    Καλό νέο αυτό.Το run του είναι εντελώς απογοητευτικό.

  • Αντώνης Αντωνιάδης

    Συμφωνώ απόλυτα..Καλός σχεδιαστής αλλά σαν σεναριογράφος εδώ δεν τα κατάφερε και πολύ καλά…
    Και δεδομένου ότι φάνηκε από την αρχή ότι δεν το έχει με την Justice League, είναι περίεργο που έμεινε και τόσο πολύ στο comic..
    Να δούμε βέβαια και ποιος θα τον αντικαταστήσει..