Batman #27

Riddle me this, you blockhead!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Batman #27

WriterTom KingArtistClay MannPublisherDC Comics

Η αλήθεια είναι πως όταν ξεκινάς να γράφεις μια ιστορία του Batman, όπου ο Joker και ο Riddler ξεκινούν πόλεμο μεταξύ τους, είναι δύσκολο να πάει κάτι στραβά. Ο Tom King όχι μόνο καταφέρνει να μην είναι βαρετή η ιστορία, αλλά μας δίνει ένα από τα πιο δυνατά και καλογραμμένα stories του Batman.

Το 3ο μέρος του The War Of Jokes And Riddles, έχει εξαιρετική αφήγηση, με τον χρόνο να πηγαίνει μπρος-πίσω με εξαιρετική μαεστρία, και ουσιαστικά είναι μια ενδιάμεση ιστορία στον κεντρικό άξονα, που όμως φαίνεται πως παίζει σημαντικό ρόλο.

Βλέπουμε την προσωπική ιστορία του Charlie Brown, ενός ανθρώπου που βρίσκεται στη μέση αυτού του πολέμου, με αποτέλεσμα ο Riddler να απειλήσει τη ζωή του γιού του. Έτσι, ο Charlie υιοθετεί την ταυτότητα του Kite Man, ξεκινώντας μια σύμπραξη με τον Joker για να ρίξουν τον Riddler.

Δεν δίνει πολλά στην εξέλιξη του κεντρικού story, όμως είναι καλογραμμένο, ενδιαφέρον και σίγουρα ευρύνει καλύτερά την ιστορία.