Rick And Morty S03E02

Rickmancing The Stone
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Rick And Morty

Season/EpisodeS03E02 WritersDan Harmon, Justin Roiland, Jane Becker DirectorDominic Polcino CastJustin Roiland, Chris Parnell, Spencer Grammer, Sarah Chalke, Joel McHale, Tony Hale NetworkAdult Swim

O Jerry και η Beth βρίσκονται σε διάσταση η οικογένεια των Sanchez προσπαθεί να διαχειριστεί την νέα κατάσταση. Το ότι η νέα περιπέτεια του Rick τους έφερε σε έναν post-apocalyptic κόσμο, στον οποίο βγαίνουν τα πιο ζωώδη ένστικτα δεν βοηθάει και πολύ τα παιδιά, που φαίνεται να μην ενδιαφέρονται και πολύ για το διαζύγιο των γονιών τους. Έμφαση στο φαίνεται.

Ο post-apocalyptic κόσμος είναι γεμάτος λεπτομέρειες, κάθε χαρακτήρας, κάθε σκηνικό έχει την δική του ιστορία. Προφανής επιρροή η σειρά ταινιών MAD MAX, ιδιαίτερα το FURY ROAD.

Και εκτός από τα παιδιά που καταπιέζουν τα συναισθήματα τους, έχουμε την Beth που φαίνεται να το αντιμετωπίζει φυσιολογικά, ως επί το πλείστον και τον Jerry. Φυσικά θα περιμέναμε ο Jerry να έχει την γνωστή τύχη του, αλλά ελπίζω να υπάρξει κάποιου είδους ανατροπή και να τον δούμε να πετυχαίνει στην ζωή του, προς έκπληξη όλων.