DC Live Action News

Νέοι ήρωες έρχονται στο DCEU

Παρά τις διακοπές του καλοκαιριού, τα τηλεοπτικά νέα δεν σταματούν, καθώς ανακοινώθηκαν διάφοροι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στις σειρές που διαδραματίζονται στο σύμπαν της DC.

Καταρχάς, όσον αφορά στο πολυαναμενόμενο TITANS, στο οποίο είχαν ήδη ανακοινωθεί η Teagan Croft ως Raven και η Anna Diop ως Starfire, ήρθε να προστεθεί ο Brenton Thwaites, ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του Dick Grayson ή αλλιώς Nightwing.

Στο GOTHAM, οι Marina Benedict και Benjamin Stockham έρχονται να προστεθούν στο cast, αναλαμβάνοντας τους ρόλους των Cherry και Alex Winthrop αντίστοιχα, ενώ ο Michael Cerveris, γνωστός από τη σειρά FRINGE, ανακοινώθηκε πως θα ερμηνεύσει τον Professor Pyg.

Παράλληλα, στη σειρά LEGENDS OF TOMORROW, η Courtney Ford του TRUE BLOOD θα υποδυθεί την Eleanor Darhk, κόρη του Damien Darhk.

Τέλος, σε κινηματογραφικά νέα, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια έντονη φημολογία πως η Warner Bros. θέλει ο Leonardo DiCaprio να πρωταγωνιστήσει στην ταινία JOKER. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα origin story όπου ο Martin Scorsese, εκτός απροόπτου, θα αναλάβει χρέη παραγωγού, ενώ ο Todd Phillips ακούγεται πως θα βρεθεί στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Η πιθανότητα πολλαπλών Joker είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στο σινεμά, δεδομένου ότι είναι μια ιδέα που πρόσφατα παρουσιάστηκε και στα comics, αν και ο Jared Leto, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, διαμηνύει σε όλους πως αυτή θα ήταν μια ιδιαίτερα δυσάρεστη εξέλιξη.