Rick And Morty S03E07

The Ricklantis Mixup
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Rick And Morty

Season/EpisodeS03E07 WritersRyan Ridley, Dan Guterman, Dan Harmon, Justin Roiland DirectorDominic Polcino CastJustin Roiland, Sarah Chalke NetworkAdult Swim

Μετά από μια εβδομάδα απουσίας, το RICK AND MORTY επιστρέφει, δίνοντας μας περισσότερη δράση, ανατροπές, κυνικό χιούμορ και φυσικά αναφορές στην pop κουλτούρα.

Στο έβδομο επεισόδιο της σεζόν, πρωταγωνιστές δεν είναι ο Rick και ο Morty της κανονικής διάστασης, αλλά οι δεκάδες Rick και Morty των παράλληλων κόσμων που ζουν στο Citadel of Ricks. Με μεγάλη μαεστρία, το επεισόδιο διηγείται ταυτόχρονα τις ιστορίες ενός διεφθαρμένου μπάτσου Morty και του καλοκάγαθου (προς έκπληξη όλων μας) πρωτάρη στο σώμα Rick, ενός λαμπρού πολιτικού Morty με πολλές φιλοδοξίες, ενός επαναστάτη Rick, αλλά και τεσσάρων Morty που επιζητούν περισσότερα από την ζωή τους.

Παρόλο που υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί πρωταγωνιστές, οι συγγραφείς του επεισοδίου χειρίζονται έξυπνα το χρόνο και έτσι κάθε μια από τις πλοκές είναι εξαιρετικά απολαυστική. Το χιούμορ παραμένει ιδιαίτερα εύστοχο, ενώ υπήρχαν και ορισμένες έξυπνες αναφορές σε διάφορες ταινίες, αλλά και σε προηγούμενα επεισόδια, με ένα γνώριμο πρόσωπο να κάνει ξανά την εμφάνισή του.

Αν και ορισμένα από τα επεισόδια της τρίτης σεζόν υστερούσαν σε σύγκριση με τα υπόλοιπα, το “Ricklantis Mixup” είναι ένα από τα καλύτερα που έχω δει από την αρχή της σειράς.