Tο Νέο Creative Team Tης Justice League

Η DC αποκαλύπτει τους αντικαταστάτες του Bryan Hitch

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο Bryan Hitch θα αποχωρήσει από το JUSTICE LEAGUE μετά το τεύχος #33. Τώρα, ήρθε η ώρα να μάθουμε επιτέλους και τους αντικαταστάτες του. Και αυτοί θα είναι τελικά το δίδυμο των Christopher Priest και Pete Woods.

Ο Priest δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική του να γράψει ένα comic με τόσο πλούσια ιστορία, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι σπουδαιότεροι χαρακτήρες της DC. Μάλιστα, έκανε γνωστό πως θα ακολουθήσει μια ρεαλιστική προσέγγιση που θα εστιάζει στα ανθρώπινη πλευρά των χαρακτήρων. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Priest γράφει κάποιο comic στο οποίο πρωταγωνιστεί κάποια παραλλαγή της Justice League, καθώς στο παρελθόν έχει γράψει, μεταξύ άλλων, το JUSTICE LEAGUE TASK FORCE, ενώ έχει συμμετάσχει και στα JUSTICE LEAGUE AMERICA και JUSTICE LEAGUE INTERNATIONAL. Όπως αποκάλυψε, ακολουθώντας τη συνταγή που ακολούθησε στο DEATHSTROKE, τα βασικό ερωτήματα που θα θέσει ως συγγραφέας είναι το “πώς θα έμοιαζαν αυτά τα θεϊκά πλάσματα αν υπήρχαν στον πραγματικό κόσμο και πως θα αλληλεπιδρούσαν με τις διάφορες κοινωνικές ομάδες” αλλά κυρίως το “πόσο επίκαιρη μπορεί να είναι η Justice League σήμερα”.

Από την πλευρά του, ο Woods πρόσθεσε πως “είμαι φοβερά ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τον Christopher” και πως “η ιστορία που ετοιμάζουμε θα είναι αρκετά μοναδική, καθώς θα δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό στην προσέγγισή μας όσον αφορά στους χαρακτήρες, στις μεταξύ τους σχέσεις και στο τι πραγματικά σημαίνει να είναι κανείς μέλος της Justice League”.

Το πρώτο τεύχος της συνεργασίας τους θα είναι το JUSTICE LEAGUE #34, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκέμβρη.