Amazing Spider-Man: Renew Your Vows #11

Αν είστε fans του Green Goblin, μάλλον ατυχήσατε...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Amazing Spider-Man: Renew Your Vows #11

WriterRyan StegmanArtistBrian LevelPublisherMarvel Comics

Βλέποντας πως στο νέο τεύχος του RENEW YOUR VOWS, θα έκανε την επιστροφή του ο Green Goblin, αναθάρρησα. Είμαι μεγάλος fan του εν λόγω villain και κάθε νέο story με αυτόν με ενθουσιάζει. Δυστυχώς, το τεύχος δεν ήταν αυτό που περίμενα.

Πρώτον, δεν εμφανίζεται καθόλου ο Green Goblin. Και όπως καταλαβαίνουμε, δεν θα τo κάνει γενικά. Τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που ξέρουμε και περιμένουμε. Αφήνεται να εννοηθεί πως ο νέος Goblin είναι ένα πελώριο ρομπότ που έφτιαξε ο Normie Osborne.

Παρά την αρχική απογοήτευση, όμως, ως φανατικός θαυμαστής του χαρακτήρα είχα ακόμη ελπίδες, καθώς το τεύχος έχτιζε μια κάποια αγωνία και μυστήριο. Προσπάθησα να φανώ open minded και να προσηλωθώ στο νέο δεδομένο που μου προσφέρει η Marvel. Αν μη τι άλλο, με τον τίτλο “The Curse Of The Goblin” και με τον τόσο εκτεταμένο πρόλογο, συν το γεγονός πως ο Goblin, όπως ανέφερα, δεν εμφανίζεται καθόλου, περίμενα πως η συγκεκριμένη storyline θα κρατούσε για αρκετά τεύχη και θα ήταν αρκούντως συναρπαστικό.

Τελικά, έκανα λάθος και σε αυτό, αφού το επόμενο τεύχος ολοκληρώνει την ιστορία και εγώ δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς θα ολοκληρώσει, αφού καλά-καλά δεν άρχισε τίποτα.