Justice League

Νέα character banners και υποτιτλισμένο footage

Η Tanweer έδωσε στη δημοσιότητα πέντε νέα character banners για την πολυαναμενόμενη ταινία, καθώς και το υποτιτλισμένο footage που έκανε πρεμιέρα στο San Diego Comic-Con 2017.

Justice League

Σκηνοθεσία: Ζακ Σνάιντερ
Πρωταγωνιστούν: Μπεν Άφλεκ, Χένρι Καβίλ, Γκαλ Γκαντότ, Τζέισον Μομόα, Έζρα Μίλερ, Ρέι Φίσερ, Τζέρεμι Άιρονς, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Τζ. Κ. Σίμονς, Έιμι Άνταμς, Νταιάν Λέιν, Άμπερ Χερντ, Γουίλεμ Νταφόε

Ημερομηνία Εξόδου: 8 Ιουνίου 2017
Σε 2D και 3D

Facebook Page

Η ώρα της Justice League πλησιάζει. Τα πρώτα ψήγματα μπήκαν ήδη στις ταινίες «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» και «Ομάδα Αυτοκτονίας», με τον Μπρους Γουέιν (Μπάτμαν) να ανταλλάσσει απόρρητες πληροφορίες με την Νταϊάνα Πρινς (Wonder Woman) και την Αμάντα Γουόλερ για νέα άτομα με υπερδυνάμεις. Χάρη στην ανιδιοτελή θυσία του Σούπερμαν, που αποκαθιστά την πίστη του στην ανθρωπότητα, ο Μπρους Γουέιν ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό.

Η συνέχεια θα δοθεί τον Νοέμβριο του 2017, όταν ο Ζακ Σνάιντερ θα μας παρουσιάσει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την «Justice League», την πιο δημοφιλή και διαχρονική ομάδα υπερηρώων του DC Universe. Την ομάδα αποτελούν οι Μπάτμαν, Γουόντερ Γούμαν, Φλας, Σάιμποργκ και Άκουαμαν. Στην ομάδα παραγωγής συνεργάζονται εκτός των άλλων οι Μπεν Άφλεκ και Τζεφ Τζονς, ενώ το σενάριο υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Κρις Τέριο («Επιχείρηση: Argo»).