Super Sons #8

Σ’ άλλη διάσταση, μοιάζει η κατάσταση
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Super Sons #8

WriterPeter J. TomasiArtistJorge JimenezPublisherDC Comics

Το storyline “Planet Of The Capes” (καλοοοοοό) συνεχίζεται, με τους μικρούς μας ήρωες να έχουν μεταφερθεί σε μια άλλη διάσταση από τον Kraklow, και να προσπαθούν να βρουν το δρόμο της επιστροφής. Το “συνεχίζεται”, βέβαια, είναι βαριά κουβέντα, γιατί τα δύο προηγούμενα μέρη φαντάζουν σαν μια τελείως διαφορετική ιστορία. Τέλος πάντων, ο δρόμος αυτός είναι γεμάτος εμπόδια και δυσκολίες, αλλά και απρόσμενους συμμάχους, όπως το κοριτσίστικο δίδυμο των Hard Line και Big Shot, που βρίσκονται να παλεύουν στο πλάι τους.

Τα δύο κορίτσια είναι και αυτά παγιδευμένα, όπως ο Superboy και ο Robin, και μαθαίνουμε την ιστορία τους και το πως κατέληξαν εκεί, μέσα από αρκετό exposition. Θα καταφέρουν τα super παιδιά να ξεφύγουν και να επιστρέψουν σώοι και αβλαβείς; Και πως θα βοηθήσουν τις νέες τους φίλες στον δικό τους αγώνα; Το σίγουρο είναι ότι έχουν πολύ δύσβατο δρόμο μπροστά τους.

Αν και αυτή η περιπέτεια έχει πολύ μεγαλύτερο πεδίο δράσης σε σχέση με τις προηγούμενες, οι μικροί μας ήρωες τα καταφέρνουν μια χαρά. Το SUPER SONS παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεών μου.