On Sale This Week: Iron Man Legacy & More

Έξι νέες συναρπαστικές προσφορές από το Comixology

Στον απόηχο του NYCC 2017, το Comixology μας φέρνει έξι νέες, πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές, από πολλές διαφορετικές εκδοτικές.

Αρχίζουμε με δύο προσφορές που τελειώνουν σύντομα, στις 12/10.

Τελικά ήμασταν σωστοί στην πρόγνωσή μας ότι η Marvel θα έχει και άλλες προσφορές με αφορμή τη έναρξη της νέας Legacy εποχής της. Αυτή τη βδομάδα, σειρά έχει ο Iron Man, με εκπτώσεις σε μεγάλο αριθμό από συλλογές και τεύχη.

Η έτερη προσφορά που τελειώνει σύντομα, έρχεται από την Image. Με τη χρήση του κωδικού IMAGE17 πριν την πληρωμή, μπορείτε να αποκτήσετε σχεδόν οποιαδήποτε κυκλοφορία της εκδοτικής με έκπτωση 50%!

Και περνάμε σε χρονικά λιγότερο πιεστικές προσφορές. Μέχρι τις 16/10, η DC έχει σε προσφορά συλλογές και τεύχη από crossover με franchise από άλλες εταιρίες, με τις συναντήσεις με τα Aliens, τους Predators και τον Judge Dredd να ξεχωρίζουν!

Επίσης μέχρι τις 16/10, η Boom! σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε οποιαδήποτε από τις εκδόσεις τις με έκπτωση 50%, με τον κωδικό BOOM17. Έτσι, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε, μεταξύ άλλων, την επιτυχημένη σειρά THE WOODS των James Tynion IV και Μιχάλη Διαλυνά!

Και η Archie Comics προσφέρει με 50% έκπτωση, το σύνολο των εκδόσεών της, μέχρι τις 19/10. Αρκεί να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό ARCHIE17.

Τέλος, μέχρι τις 2/11, η Dark Horse έχει σε προσφορά μεγάλο αριθμό από horror-themed συλλογές και τεύχη! Και μπορείτε να τα αποκτήσετε χωρίς κάποιον κωδικό!

Αυτά τα ολίγα και για αυτή τη βδομάδα. Μέχρι το επόμενο On Sale This Week, μπορείτε να τσεκάρετε τις προσφορές του Comixology εδώ!