Νέο Trailer Για Το Black Panther

Ο βασιλιάς της Wakanda κλέβει τις εντυπώσεις

Η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο trailer για την ταινία BLACK PANTHER. Σε αυτό, παίρνουμε μια καλύτερη εικόνα της ψυχοσύνθεσης των υπολοίπων χαρακτήρων που θα εμφανιστούν στην ταινία, απολαμβάνουμε τον Chadwick Boseman στο ρόλο του T’Challa, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η απεικόνιση της Wakanda.

Η ταινία διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR, καθώς ο T’Challa επιστρέφει στη Wakanda για να αναλάβει τη θέση του πατέρα του. Όμως, σύντομα θα ανακαλύψει πως κάποιοι συνωμοτούν εναντίον του, ενώ παράλληλα ετοιμάζονται να σύρουν τη Wakanda στον πόλεμο. Έτσι, ο T’Challa θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Everett K. Ross και μέλη της Dora Milaje, για να σώσει τη χώρα του.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Ryan Coogler και σε αυτή πρωταγωνιστούν οι Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Angela Bassett, Forest Whitaker, Andy Serkis, Letitia Wright, Winston Duke, Florence Kasumba, Sterling K. Brown και John Kani.

Το BLACK PANTHER θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2018.