Legends Of Tomorrow S03E01

Aruba-Con
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Legends Of Tomorrow

Season/EpisodeS03E01 WritersPhil Klemmer, Marc Guggenheim, Greg Berlanti, Andrew Kreisberg DirectorRob Seidenglanz CastVictor Garber, Brandon Routh, Arthur Darvill, Caity Lotz, Franz Drameh, Maisie Richardson-Sellers, Nick Zano, Dominic Purcell NetworkThe CW

Έχω την άποψη πως το LEGENDS OF TOMORROW στάθηκε σχετικά αξιοπρεπώς την περσινή χρονιά, καταφέρνοντας να μην κάνει τόσο έντονη κοιλιά όσο έκαναν, κατά τη γνώμη μου, τα THE FLASH και SUPERGIRL. Το φινάλε του προηγούμενου κύκλου βρήκε την ομάδα να φτάνει σε ένα πλήρως ανακαινισμένο Los Angeles, όπου πλέον κατοικούν δεινόσαυροι.

Όπως αποκαλύπτεται, οι πρόσφατες ενέργειες της ομάδας δημιούργησαν πολλά χρονικά παράδοξα, αλλά, ευτυχώς, ο Rip Hunter και το “Time Bureau” που δημιούργησε τα τελευταία πέντε (!) χρόνια, είναι εδώ για να σώσουν την κατάσταση, και οι Legends μπορούν πια να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους. Έξι μήνες μετά, οι περισσότεροι φαίνεται να νοσταλγούν την παλιά τους ζωή. Έτσι, όταν ο Rory θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ιούλιο Καίσαρα, σε μια παραλία της Αρούμπα, οι υπόλοιποι δεν θα χάσουν την ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει την ομάδα να ξαναμαζεύεται στην αρχή κάθε σεζόν, το πρώτο επεισόδιο αισθάνομαι πως πετυχαίνει σε όλους τους στόχους που θέτει. Η ομάδα είναι ίδια, αλλά με ανανεωμένο status quo, ενώ το γεγονός ότι τα προβλήματα που πλέον αντιμετωπίζουν είναι προϊόν των δικών τους λαθών, προσδίδει μια φρέσκια ανάσα στο συνολικό concept.

Είναι σίγουρο πως, από όλες τις σειρές του CW, το LEGENDS OF TOMMORROW είναι η πιο ανάλαφρη και πιο “παιδική”. Αυτά τα χαρακτηριστικά του, όμως, καθώς και το γεγονός ότι δεν παίρνει και πολύ στα σοβαρά τον εαυτό του, είναι που το κάνουν και τόσο διασκεδαστικό. Και ίσως, τελικά, εκεί να βρίσκεται το κλειδί της επιτυχίας του.