Batman: The Drowned #1

Bryce Wayne... That’s not a typo...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Batman: The Drowned #1

WriterDan AbnettArtistPhilip TanPublisherDC Comics

Ένας ακόμη Σκοτεινός Ιππότης του Dark Multiverse, μας περιμένει στο BATMAN: THE DROWNED. Αυτή τη φορά, η συνταγή περιλαμβάνει πάντρεμα Batman/Aquaman, αλλά και gender-flip, καθώς ακολουθούμε την ιστορία της Bryce Wayne και του πολέμου της ενάντια στους meta-humans του κόσμου της και του Βασιλείου της Ατλαντίδας.

Όπως και με τους προηγούμενους Dark Knights ο συγκριμένος κόσμος του Dark Multiverse χτίζεται με μια σειρά από τελείως ασαφείς αναφορές σε γεγονότα, κανένα εκ των οποίων δεν είναι αρκετά ενδιαφέρον από μόνο του, υπονοώντας, παράλληλα, την ύπαρξη μιας ιστορίας πολύ μεγάλης για να ειπωθεί στις σελίδες ενός και μόνο τεύχους.

Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο τεύχος φέρει την υπογραφή του Dan Abnett, σώζει κάπως την κατάσταση, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον ότι η ποιότητα της γραφής βρίσκεται σε καλά επίπεδα, και μετατρέποντας μια όχι ιδιαίτερα καλή ιστορία σε κάτι αξιοπρεπές.

Η εικονογράφηση του Philip Tan δίνει τον απαραίτητο σκοτεινό τόνο στον υποθαλάσσιο κόσμο της Bryce, αλλά, εν τέλει, το μόνο που μένει από την ιστορία της συγκεκριμένης Dark Knight, ήταν το, ομολογουμένως cool, design της.