Λέμε “ΟΧΙ” Στα Νέα Posts Σήμερα

Και πάμε να βολτάρουμε για να χαζέψουμε τις παρελάσεις

Πολλά πράγματα μπορεί να αλλάξουν στο Comicdom.gr, αλλά ένα στοιχείο μας που παραμένει (και θα παραμεινει) σταθερό, είναι ότι δεν ανεβάζουμε καινούργια ύλη σε μεγάλες γιορτές, εθνικές επετείους και αργίες. Αναγνωρίζουμε πως υπάρχουν κάποιες μέρες μέσα στο έτος, όπου ούτε οι συντάκτες μας γουστάρουν να γράφουν (βασικά, κυριώς, οι αρχισυντάκτες δεν γουστάρουν να διορθώνουν), αλλά ούτε και οι επισκέπτες μας έχουν καμιά όρεξη να διαβάζουν νέα και κριτικές για comics και comic-related ταινίες/σειρές.

Φυσικά, για τους τελευταίους μπορεί και να κάνουμε λάθος. Μη φανταστείτε πως έχουμε κάνει και καμιά δημοσκόπηση (όση αξία και αν έχουν οι δημοσκοπήσεις στις μέρες μας), οπότε – θεωρητικά – δεν αποκλείεται κάποιες εκατοντάδες από εσάς να σιχτιρίζετε και να μονολογείτε: “Πωωω, ρε φίλε… Ρεπό από τη δουλειά σήμερα, τα μαγαζιά είναι κλειστά, η τηλεόραση έχει μόνο πολεμικές ταινίες με τον Πρέκα, και αυτά τα τεμπελόσκυλα στο Comicdom δεν ανέβασαν κανένα καινούργιο review να μάθουμε αν ξαναπέθανε ο Wolverine ή αν βγήκε το 28ο trailer του JUSTICE LEAGUE! Αίσχος!!!”

Σε όλους εσάς, λοιπόν, ζητάμε συγνώμη και ελπίζουμε πως θα κάνετε υπομονή μέχρι αύριο, που θα έχουμε νέο Comicdom Files. Μέχρι τότε, μην ξεχάσετε να εξερευνήσετε το archive μας, καθώς είναι βέβαιο πως κάτι καλό υπάρχει που σας είχε ξεφύγει.

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή διασκέδαση σε όσους πάνε να παρακολουθήσουν (ή να συμμετάσχουν) σε κάποια παρέλαση.

Και μη φοβάστε να λέτε “όχι”. Το “ναι” είναι πολύ βαριά και δύσκολη λέξη για τους περισσότερους, έτσι κι αλλιώς…