Live-Action News

The winter is coming, τα νέα το ίδιο.

Αρχίζουν τα κρύα, πλησιάζουν πολυαναμενόμενες πρεμιέρες εν όψει των εορτών, οπότε μαίνεται ένας πόλεμος ανακοινώσεων και εντυπώσεων, με κερδισμένους στην τελική εμάς τους θεατές. Ας δούμε τα τελευταία νέα.

Ξεκινάμε με την ανακοίνωση της μεταφοράς της Ντόρας της μικρής εξερευνήτριας σε live-action ταινία δράσης, από την εταιρεία παραγωγής του Michael Bay, Platinum Dunes. Σύμφωνα με το site του The Hollywood Reporter, η διάσημη εκπαιδευτική παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων DORA THE EXPLORER θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη το 2019, σε σενάριο Nicholas Stroll (THE MUPPETS, CAPTAIN UNDERPANTS: THE FIRST MOVIE) και η Ντόρα θα είναι έφηβη. Άγνωστο εάν θα έχει μαζί της τον Μπότα.

Ο Mads Mikkelsen (DOCTOR STRANGE, ROGUE ONE: A STAR WARS STORY), θα πρωταγωνιστήσει στη μεταφορά του POLAR: CAME FROM THE COLD, της Dark Horse, σε σκηνοθεσία Jonas Åkerlund. Θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστή του graphic novel του Victor Santos, Duncan Vizla, γνωστό και ως The Black Kaiser, τον κορυφαίο δολοφόνο που πέφτει θύμα στοχοποίησης, ενώ έχει αποσυρθεί λόγω ηλικίας.

O Seth Rogen ανακοίνωσε με μεγάλη του χαρά via Τwitter πως το PREACHER επιστρέφει το 2018 με τρίτη σεζόν.

Βρέθηκε ο ενσαρκωτής ενός εμβληματικού χαρακτήρα του DC σύμπαντος. Ο Zachary Levi (TANGLED, THOR: THE DARK WORLD, THOR: RAGNAROK) θα υποδυθεί τον Billy Batson, που αναφωνώντας “Shazam!” θα μεταμορφώνεται στον Shazam (παλιότερα γνωστό ως Captain Marvel), τον πιο δυνατό υπεράνθρωπο στον πλανήτη Γη, πρωταγωνιστώντας στην ομώνυμη ταινία SHAZAM!. Η ταινία αναμένεται να φωτίσει τις σκοτεινές αίθουσες τον Απρίλιο του 2019.

Ο Gareth Evans (THE RAID), πρόκειται να γράψει το σενάριο και να αναλάβει την σκηνοθεσία solo ταινίας με πρωταγωνιστή τον Deathstroke. Συνεπώς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ενσαρκώσει τον Deathstroke ο Joe Manganiello, καθώς είναι άγνωστο πλέον εάν θα υποδυθεί τον χαρακτήρα στην επερχόμενη ταινία του Batman, μετά την παραίτηση του Ben Affleck.

O Ryan Potter (BIG HERO 6) θα υποδυθεί τον Beast Boy, στην live-action τηλεοπτική σειρά TITANS, που προορίζεται να κάνει πρεμιέρα το 2018. Μαζί του θα είναι η Anna Diop (24: LEGACY) ως η Koriand’r/Starfire, o Brenton Thwaites (PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MEN TELL NO TALES, MALEFICENT) ως Dick Grayson/Robin, η Teagan Croft ως Raven, η Minka Kelly (FRIDAY NIGHT LIGHTS) ως Dawn Granger/Dove και ο Alan Ritchson (TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES) ως Hank Hall/Hawk.

Η Legendary πήρε τα δικαιώματα, προκειμένου να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το δίτομο comic του Nate Simpson, NONPLAYER, που είχε εκδοθεί από την Image, σύμφωνα με το Deadline.com. Το σενάριο θα αναλάβει ο Eric Pearson (THOR: RAGNAROK) και η ιστορία θα αφορά μία ντελιβερού ονόματι Dana Stevens, η οποία ενώ παίζει ένα βιντεοπαιχνίδι φαντασίας, το βιντεοπαιχνίδι μπαίνει στον πραγματικό κόσμο και θα πρέπει να ζήσει τη φανταστική ζωή της στην πραγματικότητα.

Ο Andrew Kevin Walker (FIGHT CLUB, SE7EN) ανέλαβε να γράψει το σενάριο της κινηματογραφικής μεταφοράς του manga LONE WOLF AND CUB! Την σκηνοθεσία την έχει αναλάβει ο Justin Lin (FAST & FURIOUS, STAR TREK BEYOND), για λογαριασμό της Paramount.

Κλείνοντας, το Netflix θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου το live-action sequel του manga HONO NO TENKOSEI, αγγλιστί BLAZING TRANSFER STUDENT, του Kazuhiko Shimamoto, με τίτλο HONO NO TENKOSEI REBORN / BLAZING TRANSFER STUDENTS, και μόλις βγήκε το τελικό trailer. Την ίδια μέρα θα ολοκληρωθεί και το αντίστοιχο sequel manga που δημοσιεύεται στο SHOGAKUKAN’S MONTHLY SHONEN SUNDAY.

Το αρχικό manga, που κυκλοφόρησε στα μέσα της δεκαετίας του ’80, είχε ως πρωταγωνιστή τον Noboru Takizawa, έναν μαθητή που άλλαζε συνεχώς σχολεία και κατέληξε σε ένα λύκειο όπου οι διαμάχες επιλύονται μέσα από μάχες. Έτσι, καλεί σε μονομαχία τον bully του σχολείου, προκειμένου να κερδίσει το δικαίωμα να βγει σε ραντεβού με την ωραία/είδωλο του σχολείου, Yukari Takamura. Η τηλεοπτική σειρά θα λαμβάνει χρόνια μερικά χρόνια μετά, όπου ο Noboru είναι πλέον ο διευθυντής δικού του ελίτ λυκείου, στο οποίο καταλήγουν εφτά μαθητές με μυστική ατζέντα…