Riverdale S02E03

The Watcher Ιn Τhe Woods
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Riverdale

Season/EpisodeS02E03 WriterRoss Maxwell DirectorKevin Sullivan CastK.J. Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Madelaine Petsch, Marisol Nichols, Luke Perry NetworkThe CW

Η σειρά-έκπληξη της περσινής τηλεοπτικής χρονιάς επέστρεψε και συνεχίζει το ίδιο δυνατά (και ακόμα περισσότερο σκοτεινά) και τη φετινή σεζόν. Κυρίαρχο σημείο, μέχρι στιγμής, δεν είναι άλλο (και ακολουθούν spoilers, οπότε συνεχίστε με δική σας ευθύνη) από τη δράση του μυστηριώδους κουκουλοφόρου δολοφόνου που τρομοκρατεί το Riverdale, έχοντας δολοφονήσει τη Ms. Grundy και τραυματίσει σοβαρά τον πατέρα του Archie.

Στο τρίτο φετινό επεισόδιο έχουμε πολλές εξελίξεις σε διάφορα storylines. Ο Archie δημιουργεί μαζί με συμμαθητές του μια ομάδα επιφυλακής για την αντιμετώπιση του δολοφόνου, ο Jughead έχει ένα δύσκολο ξεκίνημα στο νέο του σχολείο και ο Kevin θα γίνει μάρτυρας άλλης μιας απόπειρας δολοφονίας στο δάσος. Η σημαντικότερη εξέλιξη, όμως, θα έρθει όταν ο ίδιος ο δολοφόνος θα κάνει, με μια απρόσμενη κίνηση, πολύ αισθητή την παρουσία του!

Το RIVERDALE συνεχίζει να κρατάει ψηλά το ενδιαφέρον μας, ίσως όμως έχει παραγίνει σκοτεινό. Καλό θα ήταν να μπουν και κάποια πιο ανάλαφρα κομμάτια. Επίσης, αρχίζει και μου τη δίνει λίγο αυτό το αγαπημένο κλίμα μεταξύ της Betty και της Veronica. Πότε θα δούμε λίγη κόντρα επιτέλους;