Infinite Loop: Nothing But Τhe Truth #2

Ανυπομονησία για την ολοκλήρωση της σειράς!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Infinite Loop: Nothing Βut Τhe Truth #2

WritersPierrick Colinet, Elsa CharretierArtistDaniele di NicuolioPublisherIDW Publishing

Το INFINITE LOOP είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά επιστημονικής φαντασίας, η οποία, όπως κάθε sci-fi έργο, παρουσιάζει μια πιθανή μελλοντική πραγματικότητα και, όπως η ισχυρή πλειοψηφία του είδους, εμπεριέχει έντονα στοιχεία κριτικής στην πραγματικότητα που βιώνουμε σήμερα.

Το νέο story arc της σειράς, έφτασε ήδη στο δεύτερο τεύχος του και φαίνεται να έχει αρκετά ενδιαφέρουσα συνέχεια και μας κάνει να περιμένουμε με ανυπομονησία τα τέσσερα τεύχη που απομένουν, έως την ολοκλήρωση αυτού του limited series.

Την εποχή που το time traveling αποτελεί ρουτίνα, οι ανθρώπινες “ανωμαλίες” (απόρροιες των πολλαπλών παραβιάσεων του χωροχρονικού συνεχούς) έχουν πληθύνει και οι κυβερνήσεις τους κρατάνε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η Teddy ξαναταξιδεύει στον χρόνο. Στην πόλη που έχει φτάσει, σχεδόν όλοι οι άνθρωποι είναι εθισμένοι στην ηλεκτρονική αναβίωση, σε ατέρμονα βρόχο όμορφων αναμνήσεων, ως διέξοδο από την πραγματικότητα. Η Teddy αποφασίζει να βοηθήσει τον Rob, ο οποίος διευθύνει τη μοναδική ανεξάρτητη κλινική αποτοξίνωσης στην πόλη. Όλες οι άλλες ελέγχονται από τον κύριο διακινητή του εθισμού και πατέρα του Rob, ο οποίος μας είναι γνωστός ως the Doc. Τελικά, τόσο η επικηρυγμένη Teddy όσο και ο Rob φαίνεται να πέφτουν θύματα του εθισμού που πολεμούν. Παράλληλα, η σύζυγος της Teddy, γερουσιαστής και “ανωμαλία” η ίδια, προσπαθεί να περάσει νομοσχέδιο στο δικό τους παρόν για τη νομιμοποίηση των “ανωμαλιών” και άρσης της κατάστασης εξαίρεσης, την οποία βιώνει η μη προνομιούχα πλειοψηφία.

Ένα πολύ δυνατό δεύτερο τεύχος και κατά τη γνώμη μου μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά, που αξίζει τον κόπο και το χρήμα σας!