Extremity #8

Δεν είναι αργά να του αφιερώσετε χρόνο!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Extremity #8

Writer/ArtistDaniel Warren JohnsonPublisherImage Comics

Ο τίτλος που ήρθε από το πουθενά για να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο καλογραμμένα comics του 2017 συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

Όσο η ιστορία προχωράει, η οπτική μας για τον κόσμο του EXTREMITY διευρύνεται, καθώς ο Daniel Warren Johnson μας δίνει πιο κοντινές ματιές, τόσο από την εχθρική προς τους πρωταγωνιστές φυλή των Paznina όσο και από τα τοπία και τα πλάσματα του Ancient Dark, που μέχρι πρότινος γνωρίζαμε μόνο ως κάτι αόριστα παράξενο και επικίνδυνο.

Ο χαρακτήρας της Annora, που αρχίζει να αναπτύσσεται ως αντίθεση της Thea, αποτελεί ένα ακόμη δείγμα εξαιρετικού character development, που συνεχίζει να αποτελεί τον βασικότερο λόγο που πρέπει να διαβάσει κανείς το EXTREMITY, παρά το μαγευτικό world-building και την πολύ όμορφη εικονογράφηση.

Αν για κάποιο λόγο το EXTREMITY έχει διαφύγει της αντίληψής σας τους τελευταίους μήνες, δεν είναι ποτέ αργά για να του αφιερώσετε λίγο χρόνο. Προετοιμαστείτε κατάλληλα για τον επικίνδυνο κόσμο του και δώστε του μια ευκαιρία.