Διαγωνισμός The Walking Dead Art!

To Fox ζητά από Έλληνες καλλιτέχνες να εμπνευστούν από την τηλεοπτική σειρά

Το Fox, που μεταδίδει αποκλειστικά το THE WALKING DEAD στην Ελλάδα, διοργανώνει έναν καλλιτεχνικό διαγωνισμό με θέμα την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά! Με το πέρας του διαγωνισμού θα εκτεθούν 30 έργα, με το κοινό να ψηφίζει τα τρία κορυφαία. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

«THE WALKING DEAD ART»

ΤΟ FOX ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
ΤΗ ΣΕΙΡΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ THE WALKING DEAD

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ. ΕΜΠΝΕΥΣΟΥ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.
www.thewalkingdeadart.gr

Το FOX, στο πλαίσιο του νέου κύκλου The Walking Dead καλεί καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα να δηλώσουν συμμετοχή στην ενέργεια «The Walking Dead ART»! Η σειρά θα αποτελέσει έμπνευση για τη δημιουργία έργων από όλες τις μορφές τέχνης, τα οποία θα εκτεθούν σε μια ανοικτή προς το κοινό έκθεση, που θα μας ταξιδέψει ακόμα πιο βαθιά στον κόσμο του The Walking Dead. Ανακαλύψτε την οπτική πίσω από την εικόνα στο www.thewalkingdeadart.gr

Με τη σειρά να βρίσκεται ήδη στον 8ο κύκλο, ο μετα-αποκαλυπτικός κόσμος του The Walking Dead, η πλοκή και οι χαρακτήρες, αποτελούν την τέλεια πηγή έμπνευσης. Oι walkers έχουν περάσει στο παρασκήνιο και η πραγματική πρόκληση είναι ο ίδιος ο άνθρωπος, που προσαρμόζεται, επαναστατεί, διαμορφώνει νέες ομάδες και νέους κανόνες. Η προσπάθειά για επιβίωση, η μάχη με αντιπάλους, ζωντανούς και νεκρούς, αλλά κυρίως η μάχη με τον ίδιο τους τον εαυτό, έχει κάνει τους χαρακτήρες δυνατούς, σκληρούς, δίκαιους, ευαίσθητους, πολυμήχανους, αλλά και επικίνδυνους, καθώς προσπαθούν να βρουν τη θέση τους στο νέο αυτό κόσμο.

Σκοπός της ενέργειας The Walking Dead ART είναι να παρουσιάσει τον κόσμο μέσα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.thewalkingdeadart.gr καταθέτοντας το καλλιτεχνικό τους portfolio. Μέσα από μια διαδικασία αξιολόγησης των συμμετοχών, θα επιλεγούν 30 καλλιτέχνες, οι οποίοι θα κληθούν να δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά έργα. Τα έργα αυτά θα αποτελέσουν το αντικείμενο της έκθεσης «The Walking Dead ART» την καλλιτεχνική επιμέλεια της οποίας, έχει αναλάβει η M art.

Η έκθεση που θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2018, στο ΩΔΕΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ, θα είναι ανοιχτή στο κοινό, το οποίο θα μπορεί να ψηφίσει το αγαπημένο του έργο. Παράλληλα, κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από εκπροσώπους του χώρου της τέχνης, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, θα κρίνει τα έργα και σε συνδυασμό με την ψηφοφορία του κοινού, θα ανακηρυχθούν τρεις νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν μεγάλα δώρα!

Αναλυτικοί όροι και πληροφορίες είναι διαθέσιμοι στο: www.thewalkingdeadart.gr

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του «The Walking Dead ART» έχει αναλάβει η M art. H ενέργεια διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με στήριξη από το Δίκτυο Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων Athens Culture Net, το οποίο λειτουργεί με ιδρυτικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Τα νέα επεισόδια The Walking Dead προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 22:40, αποκλειστικά στο FOX λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα τους στην Αμερική, ενώ είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play!