One Piece Volume 84

Ένα άψογο volume!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

One Piece Volume 84

WriterEiichiro OdaPublisherViz Media

Το 84ο volume της σειράς βρίσκει τον Sanji στο πλοίο των Germa66, δηλαδή της αληθινής οικογένειάς του. Σε αυτό το περιβάλλον, του ξυπνάνε παλιές μνήμες, από τότε που ήταν παιδί. Παράλληλα, ο Luffy παλεύει ακόμη με τον Cracker, τον οποίο εν τέλει καταφέρνει να νικήσει. Αυτή η νίκη του, όμως, του δημιουργεί μεγαλύτερους μπελάδες, αφού πλέον η Sweet City κηρύσσεται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Μετά τη μάχη, ο Luffy και η Nami συναντούν τυχαία τον Sanji, ο οποίος προς έκπληξη όλων απαρνείται τους Straw Hat Pirates και αποφασίζει να ακολουθήσει την οικογένειά του. Ο Luffy αποφασίζει να περιμένει τον Sanji μέχρι να αλλάξει γνώμη. Αυτή η επιθυμία του, ωστόσο, δεν θα εκπληρωθεί, αφού συλλαμβάνεται από την Big Mom.

Το συγκεκριμένο volume ήταν άψογο και είχε ό,τι θα μπορούσε να ζητήσει ένας φίλος της σειράς. Μαθαίνουμε το παρελθόν ενός εκ των πρωταγωνιστών και βλέπουμε τον Luffy για άλλη μια φορά να παλεύει μέχρι τα όριά του. Αυτό, όμως, που κάνει τόσο ωραίο το συγκεκριμένο volume είναι η απόφαση του Sanji να απαρνηθεί τους Straw Hats, ακόμη και αν δεν το επιθυμεί κατά βάθος, αφού αναγκάζεται και το θεωρεί ως τον μοναδικό τρόπο για να σώσει τους συντρόφους του. Όμως, ο Luffy μας θυμίζει για άλλη μια φορά το πόσο εξαίσιος καπετάνιος είναι. Ορκίζεται ότι θα περιμένει τον Sanji μέχρι να γυρίσει και δεν ανταποδίδει ούτε μια από τις επιθέσεις του chef του.

Αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε πώς θα ξεφύγουν οι αιχμάλωτοι Straw Hats!