Live-Action News

Χιονοθύελλα ανακοινώσεων και φυσικά... Deadpool!

Μπαίνουμε σιγά-σιγά σε εορταστικό mood και ξεπηδάνε οι απανταχού ανακοινώσεις νέων μεταφορών από το χαρτί στο πανί. Για πάμε να δούμε!

Σύμφωνα με το Hollywoodreporter.com, η Constantin Film, γνωστή για τις ταινίες RESIDENT EVIL, HITMAN και FANT4STIC, θα προχωρήσει στη μεταφορά του DANGER GIRL στον κινηματογράφο, καθότι είναι και στην επικαιρότητα ταινίες με πρωταγωνιστές θηλυκούς χαρακτήρες. Θα είναι μία συμπαραγωγή με τις Jeremy Bolt’s Bolt Pictures και Adrian Askarieh’s Prime Universe Films, με πιθανή απόρροια τηλεοπτική συνοδευτική σειρά. Όπως δήλωσε και ο Jeremy Bolt: “Danger Girl is the perfect opportunity to create a team of grounded, relatable, and dangerous young female characters, but with humor and spectacular action”. Το comic ήταν μια δημιουργία των J. Scott Campbell και Andy Hartnell, και η πρωταγωνίστρια ήταν η αρχαιολόγος και θιασώτης της περιπέτειας Abbey Chase, η οποία στρατολογείται από μία σούπερ μυστική κατασκοπευτική οργάνωση και αναλαμβάνει ριψοκίνδυνες αποστολές, μαζί με τις Sydney Savage και Natalia Kasstle.

Θα συνεχίσει η παραγωγή της μεταφοράς της RAZOR του Everette Hartsoe, καθώς οι Κινεζικές Movie View International και Truth Fair Film Investment Ltd. θα χρηματοδοτήσουν το project. Σκηνοθέτης θα είναι ο Rob Cohen, γνωστός από τα πρώτα THE FAST AND THE FURIOUS και XXX, με πρωταγωνιστή τον Vin Diesel.

Το THE COMEBACK του Ed Brisson, που είχε εκδοθεί από την Image το 2012, θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, από τους Robert Kirkman και Nacho Vigalondo. Θα είναι μία συμπαραγωγή της Sony Pictures με την Kirkman’s Skybound Entertainment και θα αφηγείται μία ιστορία με ταξίδια στον χρόνο, που κάνουν δύο πράκτορες της Reconnect, μιας εταιρείας που διασώζει αγαπημένα πρόσωπα λίγο πριν τον θανατό τους.

Το πολύ σκληρό THE BOYS, των Garth Ennis και Darick Robertson, θα γίνει τηλεοπτική σειρά από την Amazon! Παραγωγός θα είναι ο Eric Kripke (SUPERNATURAL) και σκηνοθέτες οι Evan Goldberg και Seth Rogen (PREACHER), παραδίδοντάς μας, για αρχή, 8 επεισόδια το 2019.

H Tessa Thompson, που υποδύονταν την τελευταία Valkyrie στο THOR: RAGNAROK, δήλωσε στο twitter της πως εάν ενσάρκωνε την Alana, σε ενδεχόμενη μεταφορά του SAGA, θα ήταν ένα όνειρο που γίνονταν πραγματικότητα.

Η Gal Gadot αρνήθηκε να ενσαρκώσει ξανά τη Wonder Woman, εάν δεν απομακρυνόταν από την παραγωγή ο κατηγορούμενος για πολλαπλές σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάματος, Brett Ratner. Τελικά δικαιώθηκε και η παραγωγή του sequel θα συνεχιστεί κανονικά, κερδίζοντας μία μάχη στον πόλεμο που μαίνεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, εναντίον των παρενοχλήσεων. Το WONDER WOMAN 2, παρεμπιπτόντως ανακοινώθηκε πως θα βγει ένα μήνα νωρίτερα στις σκοτεινές αίθουσες, δηλαδή το Νοέμβριο του 2019. Επίσης, σύμφωνα με το TheWrap.com το SUICIDE SQUAD 2 θα εισάγει στο DCEU τον Black Adam, ως τον βασικό κακό της ταινίας, υποδυόμενο από τον The Rock.

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά της DC, το BLACK LIGHTNING θα κάνει πρεμιέρα Τρίτη 16 Ιανουαρίου, παίρνοντας το time slot του LEGENDS OF TOMORROW, το οποίο από τον Φεβρουάριο που θα επιστρέψει, θα παίζεται άλλη μέρα και ώρα.

Η Sony, μετά τα spin-off του Spider-Man, με τον Venom και τις Black Cat και Silver Sable, ανακοίνωσε νέο spin-off με πρωταγωνιστή τον βρυκόλακα Morbius! Το σενάριο της ταινίας θα αναλάβουν οι Burk Sharpless και Matt Sazama, γνωστοί από το πρόσφατο POWER RANGERS. Ο γεννημένος στην Ελλάδα Dr. Michael Morbius εμφανίστηκε πρώτη φορά τον Οκτώβρη του 1971 στο AMAZING SPIDER-MAN #101, δια χειρός Roy Thomas και Gil Kane και, επειδή έπασχε από μία σπάνια ασθένεια αίματος, αποπειράθηκε να εφαρμόσει στον εαυτό του μία πειραματική θεραπεία που τον μετέτρεψε δυστυχώς σε έναν αιμοδιψή βρυκόλακα.

H Disney βρίσκεται σε συνομιλίες με την FOX, προκειμένου να αγοράσει τα 21st Century Fox Studios και FX Networks. Μία τέτοια εξαγορά θα εξασφάλιζε τα δικαιώματα όλων των χαρακτήρων της Marvel που έχει η FOX, με απόρροια την ενσωμάτωσή τους στο MCU! Πρόκειται για όλους τους X-Men, τον Deadpool, τους Fantastic Four, τον Galactus, τον Silver Surfer αλλά και τον Doom! Όμως αυτή η κίνηση άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου και έχουν δηλώσει εξίσου ενδιαφέρον για την εξαγορά τους η Comcast, η Verizon και η Sony.

Ενώ διαδραματίζεται η “δημοπρασία” για τα properties της FOX, ανακοινώθηκε ταινία με πρωταγωνιστή τον Multiple Man, από τους X-Men. Τον Jamie Madrox θα υποδυθεί ο James Franco, σε σενάριο Allan Heinberg (WONDER WOMAN) και συμπαραγωγή Simon Kinberg’s Genre Films και Franco’s Ramona Films.

Ας κλείσουμε με το “Wet On Wet” teaser trailer του DEADPOOL 2, το οποίο δημοσιοποιήθηκε μετά από δύο εκπληκτικά poster για την γιορτή των Ευχαριστιών, όπου ο DP διακωμωδεί τον διάσημο ζωγράφο Bob Ross, ενώ περιέχεται και το πρώτο footage της ταινίας, που θα βγει στις αίθουσες τον ερχόμενο Ιούνιο. Απολαύστε υπεύθυνα.