Darth Vader #8

Ο Vader στα παλιά του λημέρια
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Darth Vader #8

WriterCharles SouleArtistGiuseppe CamuncoliPublisherMarvel Comics

Παρόλο που η νεοσύστατη αυτοκρατορία θεωρεί ότι οι Jedi είναι παρελθόν, ένα παλιό μέλος του τάγματος θα επιστρέψει για να εκπληρώσει μια μυστηριώδη αποστολή. Ο Darth Vader θα κληθεί να εξιχνιάσει την υπόθεση, κάτι το οποίο θα τον φέρει στον δρόμο των παλιών του συμμάχων.

Το πρώτο τεύχος της νέας ιστορίας είναι φειδωλό, όσον αφορά στις αποκαλύψεις, χτίζοντας κυρίως το μυστήριο. Από ό,τι φαίνεται, στα προσεχή τεύχη θα μάθουμε περισσότερα, όχι μόνο για τους Inquisitors, αλλά και για το κρυφό σχέδιο της γηραιάς Jedi, η οποία φαίνεται πολλά υποσχόμενη ως χαρακτήρας. Οι διάλογοι είναι εύστοχα γραμμένοι και το σχέδιο του Giuseppe Camuncoli, σε συνδυασμό με τα ωραία χρώματα, τονίζουν ωραία την πλοκή.

Αν και θα προτιμούσα να βλέπαμε κάτι άλλο από τον Vader από να κυνηγά ξανά κάποιον μοναχικό Jedi, οι κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται. Κακά τα ψέματα, λοιπόν, το DARTH VADER #8 είναι ικανοποιητικό ως αρχή του νέου storyline. Μένει μόνο να είναι εξίσου ωραία και η συνέχεια!