The Walking Dead S08E05

The Big Scary U
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Walking Dead

Season/EpisodeS08E05 WritersScott M. Gimple, David Leslie Johnson, Angela Kang, Frank Darabont DirectorMichael E. Satrazemis CastAndrew Lincoln, Norman Reedus, Josh McDermitt, Jeffrey Dean Morgan, Seth Gilliam, Austin Amelio NetworkAMC

Το πέμπτο επεισόδιο της όγδοης (και πολύ μέτριας, μέχρι στιγμής) σεζόν αποδείχθηκε αρκετά καλό και σίγουρα καλύτερο από τα προηγούμενα. Η αξιολόγηση αυτή, θεωρώ, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε αυτό πρωταγωνιστούν δύο από τους αντιπαθέστερους χαρακτήρες της σειράς, ο Gregory και ο Gabriel!

Στο μοτίβο που έχουμε συνηθίσει φέτος, η δράση μοιράζεται ανάμεσα στο σήμερα και σε flashbacks πριν από τη μάχη στο Sanctuary, την οποία είδαμε στο πρώτο επεισόδιο. Στο πρώτο κομμάτι, παρακολουθούμε τον Gabriel να είναι εγκλωβισμένος σε ένα τροχόσπιτο, μαζί με τον Negan, και να βγάζουν τα εσώψυχά τους, ενώ στο δεύτερο, ο Gregory προσπαθεί να πείσει τον Negan και το συμβούλιο του Sanctuary ότι μπορεί να ελέγξει το Hilltop, λίγο πριν ξεσπάσει η μάχη.

Ένα επεισόδιο με λίγη δράση, αλλά αρκετά καλό characterization και διαλόγους (κυρίως ανάμεσα σε Gabriel και Negan), το οποίο επιβεβαιώνει, για άλλη μια φορά, ότι η παρουσία του Negan, ανεβάζει κάθε επεισόδιο.