Ο Dražen Kovačević Στο AthensCon

Ο Σέρβος καλλιτέχνης είναι καλεσμένος της Jemma Press

Στο φετινό AthensCon, η Jemma Press θα φιλοξενήσει στο περίπτερό της, τον σχεδιαστή του άλμπουμ ΒΑΛΚΥΡΙΑ 1: ΝΕΚΡΙΚΟ ΨΥΧΟΣ, Drazen Kovacevic. Μάθετε περισσότερα στο Δελτίο Τύπου της εκδοτικής.

Φέτος στο AthensCon, θα έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στο περίπτερο μας, τον Dražen Kovačević, σχεδιαστή του άλμπουμ “ΒΑΛΚΥΡΙΑ 1. Νεκρικό Ψύχος”, που κυκλοφορεί από την Jemma Press.

Ο Dražen Kovačević είναι γνωστός για τις δουλειές του σε μεγάλους γαλλικούς εκδοτικούς, όπως ενδεικτικά: Delcourt, Dargaud, Les Humanoïdes Associés, Glénat και Soleil.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διήμερου, ο Dražen Kovačević θα υπογράφει αντίτυπα της δουλειάς του, ενώ οι φίλοι που επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα το έργο του μπορούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση με τίτλο “Spotlight on Dražen Kovačević & Valkyrie”. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τέλος, λόγω περιορισμένων θέσεων, μην ξεχάσετε να δηλώσετε την συμμετοχή σας για το εργαστήριο με τίτλο “From Script To Paper”, όπου ο Σέρβος δημιουργός θα εξηγήσει τον τρόπο που δουλεύει και πώς περνάει από το σενάριο στο σχέδιο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.