Sacred Creatures #4

Meet Lust
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Sacred Creatures #4

WritersPablo Raimondi, Klaus JansonArtistsPablo Raimondi, Klaus JansonPublisherImage Comics

Αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι το ξεκάθαρο, ρεαλιστικό και πραγματικά απολαυστικό artwork της κύριας ιστορίας, από τον Pablo Raimondi. Ό,τι πιο “κινηματογραφικό” μπορεί να γίνει στα comics, χωρίς τερτίπια τύπου Alex Ross.

Το SACRED CREATURES είναι ένα από τα πιο δυνατά και ανερχόμενα comics της χρονιάς. Μυστήριο και ανθρώπινη φύση, δεμένα με θεολογικές αναφορές και εκπληκτικό artwork. Στο τέταρτο τεύχος της σειράς, έχουμε τη Lust, η οποία εισβάλλει στο μαιευτήριο, στοχεύοντας να πάρει το μωρό του Josh και της Julia και για να τα καταφέρει προκαλεί… όργιο! (Well, that’s what she does…) Τελικά, το παιδί δραπετεύει στην αγκαλιά της γιαγιάς του, όμως… οι Αμαρτίες είναι επτά!

Η αφήγηση χωρίζεται σε δύο μέρη. Το παρελθόν, που εξιστορούνται οι πράξεις της Naviel, και το παρόν. Σε κάθε μία από τις Εποχές, το σχέδιο αναλαμβάνει ένας από τους συγγραφείς. Αν και το σχέδιο του Klaus Janson είναι πολύ όμορφο, αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι της κύριας ιστορίας, από τον Pablo Raimondi. Έχω καιρό να δω ένα τόσο ξεκάθαρο, ρεαλιστικό και πραγματικά απολαυστικό artwork. Είναι ό,τι πιο “κινηματογραφικό” μπορεί να κάνει ένας δημιουργός comics, χωρίς να ξεφύγει σε τερτίπια τύπου Alex Ross.

Για άλλη μια φορά, η Image μάς προσφέρει ένα εξαιρετικό comic, διατηρώντας, έτσι, τα συνήθη ποιοτικά της στάνταρ.