Wonder Woman #35

Ένα από τα αδιάφορα "μονά" τεύχη...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Wonder Woman #35

WriterJames RobinsonArtistEmanuela LupacchinoPublisherDC Comics

O James Robinson, αναλαμβάνοντας τα ηνία του τίτλου της πιο διάσημης υπερηρωίδας, αποφάσισε να ακολουθήσει την τακτική του Rucka, που προηγήθηκε, και έτσι ενδιάμεσα στην κεντρική ιστορία, παρεμβάλλονται και τεύχη που διηγούνται μια ιστορία μικρότερης σημασίας. Έτσι ενώ στα ζυγά τεύχη διαδραματίζονται τα γεγονότα όπου η Wonder Woman συναντά τον αδερφό της, στα μονά τεύχη διηγούνται το origin story του αδερφού της Wonder Woman, το οποίο είναι η αλήθεια δεν ενδιαφέρει κανέναν αναγνώστη.

Πρωτίστως γιατί το comic ονομάζεται WONDER WOMAN, και δευτερευόντως γιατί το να βλέπουμε την ιστορία για το πώς έγινε ήρωας ένα αγόρι με υπερδύναμεις σαν του Superman, θυμίζει πιο πολύ ιστορία του Man Of Steel, και από αυτές έχουμε ήδη διαβάσει πολλές και καμία αλλαγή στην κλίμακα ενδιαφέροντος δεν προκαλεί το γεγονός ότι η συγκεκριμένη λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα.

Επίσης, τo artwork της Emma Lupacchino χειροτερεύει όσο περνούν τα χρόνια, γίνεται όλο και πιο χαώδες, όλο και πιο πρόχειρο, και η φθορά αυτή διακρίνεται στο παρόν τεύχος.

Δυστυχώς, η Wonder Woman φαίνεται για μια ακόμη φορά να έπεσε σε λάθος χέρια, και η μοίρα της επιφυλάσσει ένα κακό run μέχρι την επόμενη αλλαγή creative team, τουλάχιστον.