Rat Queens #6

Μία νέα δυσκολία για τις αγαπημένες αιμοβόρες φίλες μας
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Rat Queens #6

WriterKurtis J. WiebeArtistOwen GieniPublisherImage Comics

Αφού ξεκίνησε ο καινούριος κύκλος του RAT QUEENS, λίγο πολύ όλα έμειναν ίδια, καθώς εκτός από κάποια κενά που απέμειναν από το απότομο τέλος του πρώτου κύκλου, η αίσθηση αυτού του γεμάτου αδρεναλίνη και περιπέτειες comic, δεν άλλαξε.

Οπότε, περίμενα και εγώ να δω πως θα εξελιχθεί. Και στο 6ο τεύχος, λοιπόν, βλέπουμε κάτι καινούργιο, μία νέα δυσκολία για τις αγαπημένες αιμοβόρες φίλες μας. Βέβαια, στην αρχή ξεκίνησε όπως πάντα – πίνουν τεράστιες ποσότητες μπύρας και πηγαίνουν σε κάποια τρελό quest στο δάσος, αυτή τη φορά, για να βρουν έναν φίλο της Betty. Και εδώ γίνεται κάτι ενδιαφέρον, καθώς, εξαιτίας ενός ψυχεδελικού βατράχου, αλλάζει το σχέδιο, τα χαρακτηριστικά και οι δυνάμεις των ηρωίδων, μέχρι να σκίσουν το τέρας και να σώσουν το φίλο της Betty. Μάλλον ήταν όλοι λίγο μαστουρωμένοι!

Τέλος πάντων, γυρίζοντας στο χωριό, πέφτουν στην κόρη του ταβερνιάρη, ένα κοριτσάκι γεμάτο όρεξη για να μοιάσει στα αγαπημένα της είδωλα. Τα όνειρα της καταρρίπτονται και τότε μία μυστήρια φιγούρα κάνει την εμφάνισή της.