Spider-Man: Into The Spider-Verse

Το εντυπωσιακό πρώτο trailer!

H Sony κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο trailer του επερχόμενου animation feature, που προέκυψε από τη συνεργασία με τη Marvel, και οι πρώτες εντυπώσεις είναι απλά απίστευτες. To animation ξεχωρίζει για το πανέμορφο στιλ του, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί η τεχνική που έχουμε συναντήσει στα Lego Movies, με αποτέλεσμα να φαίνεται περιστασιακά σαν stop-motion, αλλά με comic αισθητική, λόγω των 2d φίλτρων! Ειδική μνεία, επίσης, αξίζουν οι τολμηρές γωνίες λήψεις που χρησιμοποιήθηκαν, συνεισφέροντας σε μία πραγματικά απίστευτη ατμόσφαιρα.

Η ιστορία θα είναι βασισμένη στις ιστορίες του Spider-Verse, δηλαδή των Spider-Men και Spider-Women (και όχι μόνο) του multiverse, καθώς και στην προσωπική ιστορία του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα, Miles Morales. O Αφρο-λατίνος Miles εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Ultimate σύμπαν της Marvel Comics το 2011, προς το τέλος του event ULTIMATE FALLOUT, όπου ο Peter Parker πλέον δεν βρισκόταν ανάμεσα στους ζωντανούς, αναλαμβάνοντας τα ηνία ως ο νέος Spider-Man.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα του 2018 και θα αποτελεί ανεξάρτητο κομμάτι από το Marvel Cinematic Universe.