Νέα Live Action Trailers

Alita: Battle Angel & Jessica Jones Season 2!

Έφτασε η ώρα του trailer του ALITA: BATTLE ANGEL και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον! Η μεταφορά συνδυάζει CGI μαζί με animation, μπολιάζοντάς τα σε live action περιβάλλον και ηθοποιούς!

Πρόκειται για μία συμπαραγωγή James Cameron και Jon Landau, σε σκηνοθεσία Robert Rodriguez, η οποία καθυστέρησε πάνω από δέκα χρόνια, λόγω του AVATAR. Πρωταγωνιστεί η Rosa Salazar, με μία πληθώρα συμπρωταγωνιστών, ανάμεσα στους οποίους θα συναντήσουμε τους Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, Jackie Earle Haley, Michelle Rodriguez, Lana Condor και Keean Johnson.

Η ταινία, που θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες τον ερχόμενο Ιούλιο, είναι μεταφορά της βασικής ιστορίας του ομώνυμου manga του Yukito Kishiro, το οποίο ολοκληρώθηκε σε 9 τόμους και κυκλοφόρησε στο πρώτο μισό της δεκαετίας του ’90. Πρόκειται για την ιστορία ενός cyborg ονόματι Alita, που έχει χάσει όλες τις αναμνήσεις του και προσπαθεί να τις ανακτήσει.

Επίσης, κυκλοφόρησε και το trailer για τον δεύτερο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς JESSICA JONES, με την επιστροφή της τσαμπουκαλεμένης ντετέκτιβ με τις υπερδυνάμεις, η οποία, ενώ προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της και να συνέλθει μετά τον Killgrave, έρχεται μία νέα υπόθεση που θα την φέρει αντιμέτωπη με το παρελθόν της. Επίσης, θα συναντήσετε στο trailer μία κλασική marvelική ατάκα, την οποία και παρωδεί με τον δικό της, μοναδικό τρόπο.

Ο δεύτερος κύκλος θα είναι διαθέσιμος από την πλατφόρμα του Netflix, στις 8 Μαρτίου 2018.