Top 100 Marvel Comics

90-81: Casualties Of (Armor or Secret) Wars
81

Fantastic Four: Unstable Molecules

2003WriterJames SturmArtistsGuy Davis, Robert SikoryakMarvel Comics

Ο Reed Richards είναι επιστήμονας και μελετά τα “unstable molecules”. Έχοντας εστιάσει στην έρευνα του, παραμελεί τη γυναίκα του, Sue η οποία περνά τις περισσότερες ώρες στο σπίτι μόνη, ή φροντίζοντας τον αδερφό της, Johnny, ο οποίος, με τη σειρά του, ενδιαφέρεται περισσότερο για τις περιπέτειες της ηρωίδας comics, Vapor Girl. Ένα πάρτυ στο σπίτι των RIchards για τους συναδέλφους του Reed και η παρουσία του Ben Grimm (παλιού φίλου του Reed) μαζί με την “εισβολή” των beatniks στη μικρή πόλη, θα αποτελέσουν τον καταλύτη για την αλλαγή στις ζωές των ηρώων.

Μια ιστορία που πλασάρεται ως “η πραγματική ιστορία των ανθρώπων που ήταν η έμπνευση για τους Fantastic Four”, φτιαγμένη από κορυφαίους δημιουργούς, όπως τον εκπληκτικό James Sturm (GOLEM’S MIGHTY SWING) και τους εξαιρετικούς Guy Davis και R. Siroyak (ο τελευταίος είναι υπεύθυνος για τα “ρετρό” καρέ του comic της Vapor Girl). Μια νέα ματιά στους διάσημους χαρακτήρες, τόσο καινούργια και διαφορετική, όσο και κοντινή σε αυτούς.

Ένα αψεγάδιαστο έργο, που ακροβατεί ανάμεσα σε mainstream και σε πολύ προσωπικό comic, με πολύ δυνατές στιγμές, που παράλληλα δίνει και μια δεύτερη ανάγνωση στην Ιστορία των Fantastic Four.

#90 #89 #88 #87 #86 #85 #84 #83 #82 #81