Top 100 Marvel Comics

70-61: Requiem For A Surfer's Dream
65

Daredevil (Brubaker/Lark)

2006-2009WriterEd BrubakerArtistMichael LarkMarvel Comics

Η θητεία του Brian Michael Bendis στο DAREDEVIL θεωρείται από πολλούς το απόλυτο σύγχρονο run με τον ήρωα. Δύσκολη η δουλειά του διαδόχου του, εκτός και αν αυτός είναι ο Ed Brubaker. Ο Brubaker παίρνει τον τίτλο από το σημείο που το άφησε ο Bendis, με τον Matt στην φυλακή και την ταυτότητα του να έχει διαρρεύσει στο κοινό.

Πριν δούμε τον DD να επιστρέφει στην πόλη του, αναλαμβάνει έναν ρόλο που θυμίζει περισσότερο κατάσκοπο παρά vigilante, καθώς προσπαθεί να βρει τον υπαίτιο για τον θάνατο ενός πολύ στενού του προσώπου. Φυσικά, κεντρικά πρόσωπα της ζωής του Matt, είναι ο Fisk και το Hand, η οποία οργάνωση θα αλλάξει δραματικά το status quo του χαρακτήρα στο φινάλε.

Συνεργάτης του Brubaker, ο σχεδιαστής Michael Lark. Το δίδυμο ειδικεύεται σε πιο σκοτεινές crime ιστορίες (κύριο παράδειγμα το GOTHAM CENTRAL) και φέρνουν μια παρόμοια αισθητική, αλλά επικεντρωμένη στην ταραγμένη ψυχολογία του Daredevil. H εν λόγω κατάσταση είναι το θέμα του τεύχους #100, όπου ο Matt ζει μια σειρά από παραισθήσεις, οι οποίες είναι σχεδιασμένες από θρυλικούς δημιουργούς, όπως ο John Romita Sr. και ο Gene Colan.

#70 #69 #68 #67 #66 #65 #64 #63 #62 #61