Batman Annual #2

The Cat and the Bat
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Batman Annual #2

WriterTom KingArtistsLee Weeks, Michael LarkPublisherDC Comics

Το BATMAN ANNUAL #2 μας θυμίζει πως θα πρέπει να είναι ένα σωστό annual. Μια αυτοτελής ιστορία, με περισσότερες σελίδες, και all-star συντελεστές. Και πετυχαίνει διάνα! Το παιχνίδι της γάτας με… εε… τη νυχτερίδα, το έχουμε δει πολλές φορές, αλλά σπάνια τόσο πετυχημένα όσο το αποδίδει ο King. Στα πρώτα βήματα των δύο ηρώων, η Catwoman έχει βαλθεί να τρελάνει τον Batman, εισβάλλοντας διαρκώς στο Wayne Manor. Ετοιμαστείτε για ατελείωτο κυνηγητό, δράση, τετ-α-τετ με έντονο υφέρποντα ερωτισμό, και ένα πολύ συγκινητικό φινάλε.

Και αν η ιστορία παίρνει πολύ καλό βαθμό, το σχέδιο παίρνει δέκα με τόνο. Το μεγαλύτερο μέρος έχει αναλάβει ο Lee Weeks, ενώ τον επίλογο ο Michael Lark. Ειδικά οι σελίδες του Weeks είναι εκπληκτικές! Ίσως το ομορφότερο artwork που έχω δει εδώ και πολύ καιρό. Και ο Lark είναι πολύ καλός και μάλιστα με παραπλήσιο στιλ, που κάνει τη συνέχεια να μοιάζει φυσική και το αποτέλεσμα ενιαίο. Το ήδη κορυφαίο αποτέλεσμα, απογειώνουν ακόμη περισσότερο τα χρώματα της Elizabeth Breitweiser, κυρίως, αλλά και της June Chung. Πραγματικά, κάθεσαι και χαζεύεις τις σελίδες.

Το ongoing BATMAN κινείται σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά το BATMAN ANNUAL #2 είναι ένα από τα κορυφαία μεμονωμένα τεύχη, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μην το χάσετε με τίποτα!