Paper Girls #18

Ακόμη ένα συναρπαστικό τεύχος
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Paper Girls #18

WriterBrian K. VaughanArtistCliff ChiangPublisherImage Comics

Τα κορίτσια βρίσκονται ακόμα στην επεισοδιακή πρωτοχρονιά του 2000. Όλος ο κόσμος φοβάται πως με την αλλαγή της χιλιετίας κάτι τρομερό και σοκαριστικό θα πάθει η ανθρωπότητα.

Τα κορίτσια, βέβαια, λίγο νοιάζονται για τις θεωρίες συνομωσίας στα 90s και προσπαθούν να βρουν την Tiffany, η οποία είχε χωριστεί από το γκρουπ, κατά το ταξίδι μέσω στο χρόνο. Και για να το κάνουν αυτό, πρέπει πρώτα να ξεφύγουν από την τρελή καρτουνίστρια που τις σημαδεύει με ένα αυτόματο! Με την πονηριά της KJ και τη γενναιότητα της Erin, το κατορθώνουν. Και πρώτη στάση τους, το πατρικό της Tiffany.

Και έχουν δίκιο, καθώς το κορίτσι βρήκε καταφύγιο ακριβώς εκεί. Την περίμεναν, όμως, κάποιες εκπλήξεις. Ο μελλοντικός της εαυτός είναι παντρεμένος, και μάλιστα με ένα γκόθικ βαμπίρ (Ναι, 90S!!!). Τελικά, τα κορίτσια ξαναβρίσκονται και ο τύπος μαθαίνει πως η τωρινή Tiffany ήταν διαφορετική στα παιδικά της χρόνια.

Παράλληλα, τα τεράστια και αόρατα ρομπότ, έξω στην κοινότητα, ρίχνουν επικών διαστάσεων μάχες. Δυστυχώς, μάλλον εκείνοι που υπερασπίζονται την ανθρωπότητα θα προβούν σε πολύ δραστικές και επικίνδυνες λύσεις.