Assassination Classroom Vol. 19

O διχασμός για τον Koro Sensei εντείνεται
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Assassination Classroom Vol. 19

Writer/ArtistYūsei MatsuiPublisherViz Media

Η αρχή του volume μας φανερώνει την βελτίωση των μελών της class 3-E. Ακόμη και ο άλλοτε οξύθυμος Karma βάζει στην άκρη τον εγωισμό του και υποχωρεί, μπροστά σε έναν θηριώδη αντίπαλο, ενώ παράλληλα τα περισσότερα παιδιά γίνονται δεκτά στα πανεπιστήμια της επιλογής τους. Όμως, τα πράγματα παύουν να είναι ρόδινα. Η κυβέρνηση αποφασίζει να πάρει στα χέρια της τη δολοφονία του Koro Sensei, τον παγιδεύουν με τη χαριστική βολή να ορίζεται να δοθεί σε μια εβδομάδα. Θα καταφέρουν οι μαθητές να σώσουν το δάσκαλο τους;

Αυτό που μου άρεσε πολύ στο volume είναι ότι εντείνεται ο διχασμός για τον Koro Sensei. Πλέον, δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν συμφωνούμε με τη δολοφονία του ή όχι. Και στο ίδιο δίλλημα βρίσκονται και οι μαθητές. Επίσης, πολύ ενδιαφέρον είχε και ο τρόπος που επέλεξε ο Yusei Matsui να δείξει την πρόοδο των μαθητών, οι οποίοι πλέον, πέρα από καλοί μαθητές, είναι και άριστοι “δολοφόνοι”, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους επαγγελματίες. Το artwork του Yutsei Matsui, για άλλη μια φορά, ήταν άρτιο, με αρκετή λεπτομέρεια.

Βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στο φινάλε, και το περίεργο είναι πως όσο πλησιάζουμε, τόσο πιο δύσκολο είναι να αποφασίσουμε ποιο θα θέλαμε να είναι!