Ηarrow County #28

Δίψα για εκδίκηση!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Ηarrow County #28

WriterCullen BunnArtistTyler CrookPublisherDark Horse Comics

Στο τελευταίο κομμάτι της μάχης μεταξύ των αδερφών, η Emmy φαίνεται πως βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, καθώς η Kammi ρίχνει μία ολόκληρη κοινότητα πάνω της.

Έλα, όμως, που – εκτός από κύρια πρωταγωνίστρια – η Emmy τυχαίνει να είναι πιο δυνατή, κατά κύριο λόγο ψυχολογικά, μιας και το ντελίριο της Kammi για εκδίκηση στην αδερφή της δε τη βοηθάει καθόλου. Επίσης, η καλή μάγισσα της υπόθεσης πλέον γνωρίζει πολύ καλά πώς πρέπει να χειριστεί την κατάσταση και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει για να αποτρέψει το μεγάλο κακό που έρχεται.

Δυστυχώς, το παρελθόν θα πρέπει να επαναληφθεί και κάνει ό,τι και η Hester παλαιότερα. Βέβαια, η Emmy το κάνει με μισή καρδιά και μόνο επειδή θέλει να προστατέψει τα πολύτιμα πρόσωπα γύρω της. Αυτή τη στιγμή, βέβαια, θα την κοιτάξουν με φόβο και αηδία, καθώς αστραπές φωτίζουν τον ουρανό του Harrow County και ξεχασμένο και καμένο παίρνει σάρκα και οστά. Α, και δίψα για εκδίκηση!