Venom #159

Στα μισά του "Venom Inc."
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Venom #159

WriterMike CostaArtistGerardo SandovalPublisherMarvel Comics

Ήταν πολύ ευγενικό εκ μέρους της Marvel να μας βομβαρδίζει με τεύχη του “Venom Inc.”. Επέλεξε να το πάει εναλλάξ και έτσι η σειρά πηδά από την σειρά του VENOM στο AMAZING SPIDER-MAN.

Στο VENOM #159, λοιπόν, συνεχίζεται η ιστορία και στο τρίτο αισίως τεύχος του “Venom Inc.” βλέπουμε τον Eddie Brock να ξανασμίγει με το symbiote. Και, εκτός από αυτό, δεν μπορώ να πω πως μας δείχνει και κάτι άλλο το τεύχος. Α, και το ότι τελικά ο Spidey με τον Anti-Venom πιάνονται αιχμάλωτοι. Πράγματα που θα μπορούσε ή να μας τα έχει δείξει το προηγούμενο τεύχος ή έστω να είχαν καταναλώσει μόνο μερικές σελίδες και όχι ολόκληρο τεύχος. Το event αυτό απαρτίζεται από έξι τεύχη, που δεν τα λες και πολλά, και είναι κρίμα να χαραμίζονται έτσι.

Επίσης, η συγκεκριμένη προσθήκη έχει και πολύ αδύναμο artwork. Είναι λεπτομερές ναι μεν, αλλά με πολύ περίεργες γραμμές και έντονες γωνίες, που συχνά αλλοιώνουν την εικόνα. Συγκεκριμένα, όταν εμφανίζεται ο Scorpion, οι γραμμές είναι τόσο παράξενες, που η ουρά του φαίνεται σαν σερπαντίνα, παρά σαν την γνωστή και απειλητική ουρά του συγκεκριμένου villain.