Wonder Woman #37

H επιστροφή του Darkseid!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Wonder Woman #37

WriterJames RobinsonArtistsCarlo Pagulayan, Stephen SegoviaPublisherDC Comics

Ομολογώ πως το γεγονός πως ο Darkseid είχε μετατραπεί σε ένα μωρό ήταν όχι μόνο κάτι γελοίο, αλλά και καταστροφικό για τον χαρακτήρα. Έτσι, όταν είδα στο εξώφυλλο του WONDER WOMAN #37 πως ο Darkseid επιστρέφει στην πρότερη δόξα του, μόνο ανυπομονησία με κατέκλυσε.

Το τεύχος, όχι μόνο μας παρουσιάζει μια πολύ εντυπωσιακή και δυναμική επιστροφή για τον μεγάλο villain της DC, αλλά αποτελεί και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα τεύχη της Wonder Woman. Το artwork είναι από τα καλύτερα, με αποκορύφωμα το μονοσέλιδο της επιστροφής του Darkseid, που τον κάνει να φαντάζει πιο απειλητικός από ποτέ.

Φυσικά, και υπάρχει και μια ιδιαίτερη δυναμική και στην ιστορία, καθώς ο Darkseid σκοτώνει έναν κεντρικό χαρακτήρα από τον κόσμο της Wonder Woman (ακολουθούν spoilers!). Η επιστροφή του σημαδεύεται από τον θάνατο του Zeus, ο οποίος αν και φαίνεται πως υπερίσχυε του αντιπάλου του, τελικά πέφτει στην παγίδα του. Έτσι το τεύχος τελειώνει με την Justice League να μαζεύεται για να τον αντιμετωπίσει, αλλά τον Darkseid να ξεφεύγει, και εμείς να μένουμε με ένα τρομερό cliffhanger.