Flash #38

Flash εναντίον Captain Cold… σε κλουβί!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Flash #38

WriterJoshua WilliamsonArtistScott KolinsPublisherDC Comics

Ο Spider-Man είχε πολεμήσει σε ρινγκ στην αρχή της καριέρας του και τώρα ήρθε και η σειρά του Flash… Μόνο που η αρένα πάλης στην οποία βρίσκεται ο Scarlett Speedster είναι ειδικά σχεδιασμένη για να του στερεί τις δυνάμεις του και ο αντίπαλός του είναι ένας από τους πιο μισητούς εχθρούς του: ο Captain Cold.

Ανέλαβα δύο reviews πρόσφατα, το FLASH #38 και το JUSTICE LEAGUE OF AMERICA #22. Και τα δύο, παρά τις μικροατέλειές τους, ήταν στο σύνολό τους καλές και ιδιαίτερα προσεγμένες δουλειές. Σε αντίθεση με το JLA #22, το FLASH ίσως να μην έχει τόσες πολλές εξελίξεις από πλευράς πλοκής· περιείχε, όμως, μερικές ωραίες και εξαιρετικά συναισθηματικές σκηνές, καλοστημένη δράση και ενδιαφέροντες διαλόγους. Οι χαρακτήρες του ίσως να έμοιαζαν από στιγμή σε στιγμή λίγο απλοϊκοί και μονοδιάστατοι, αυτό, όμως, δεν ρίχνει την συνολική ποιότητα του τεύχους, η οποία ήταν αρκετά υψηλή.

Το FLASH #38 είναι αρκετά ενδιαφέρον, χωρίς να παρουσιάζει κάτι τρομαχτικά καινοτόμο. Δεν κάνει την διαφορά, αφήνει, όμως, τους fans των mainstream comics ικανοποιημένους.