Justice League Of America #22

I’m happy, hope you’re happy, too!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Justice League Οf America #22

WriterSteve OrlandoArtistNeil EdwardsPublisherDC Comics

Η Killer Frost, σε μια προσπάθεια να γίνει φυσιολογική ξανά, συνάπτει μια μυστηριώδη συμφωνία με την ακόμα πιο μυστηριώδη Queen of Fables, η οποία εκμεταλλεύεται την κατάσταση και επιστρέφει στον κόσμο των ανθρώπων για να επιβάλει την κυριαρχία της. Η Justice League of America καλείται να την σταματήσει. Θα τα καταφέρει, όμως, με τον Ray να τους έχει εγκαταλείψει, με έναν ‘’προδότη’’ ανάμεσά τους και ένα μέλος τους… νεκρό;

Το JLA #22 σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου arc, η οποία φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα. Με εξαίρεση την αρχή του τεύχους, το οποίο μοιάζει να ξεκινά την ιστορία με υπερβολικά γρήγορους ρυθμούς, η ροή του comic είναι σε γενικές γραμμές άρτια, ενώ καλοδουλεμένοι είναι και οι χαρακτήρες, με την Killer Frost, τον Lobo, την Vixen, αλλά και την Queen of Fables να παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον. Αξίζει να αναφερθεί ότι σε ορισμένα σημεία, το τεύχος κινείται πολύ έξυπνα, παρουσιάζοντάς μας ορισμένες πολύ ωραίες και εξίσου ευρηματικές ιδέες.

Αν και δεν παρακολουθώ τακτικά τις περιπέτειες της συγκεκριμένης Justice League (προτιμώ να επικεντρώνομαι στις υπόλοιπες 100.000 που υπάρχουν), το JLA #22 με έβαλε στην διαδικασία να αρχίσω να αναθεωρώ τις απόψεις μου για τον εν λόγω τίτλο. Εγώ έμεινα ικανοποιημένος, ελπίζω να μείνετε κι εσείς!